EUROLYGA 2023

D. Sabonio mintis: Lietuva išprotėtų, jei jis žaistų „Raptors“

Lietuvos talentas Domantas Sabonis turėjo dar vieną individualią treniruotę ir galimybę pasirodyti NBA klubams – šįkart jis pasirodė Kanados „Toronto Raptors“ komandos vadovams. Šioje ekipoje žaidžia ir mūsų šalies rinktinės vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas. Tiesa, aukštaūgis negalėjo palaikyti morališkai legendinio Arvydo Sabonio sūnaus – jis jau yra Lietuvoje ir ilsisi po sezono. Pasak NBA žurnalistų, viskas D.Saboniui per treniruotę sekėsi gerai ir po jos lietuvis kalbėjo ir apie tėvą Arvydą, ir apie „Raptors“ aukštaūgį Joną Valančiūną.

Domantas Sabonis<br>AFP nuotr.
Domantas Sabonis<br>AFP nuotr.
Domantas Sabonis.<br>G.Šiupario nuotr.
Domantas Sabonis.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 6, 2016, 10:50 PM, atnaujinta May 22, 2017, 7:42 PM

„Jonas – šaunu vyrukas. Jis mano draugas. Praėjusią vasarą Europos čempionate jis manimi labai rūpinosi – patarė, kaip žaisti, suteikė pasitikėjimo, energijos. Žinau, kad Lietuva eitų iš proto dėl to, jei vienoje NBA komandoje žaistų du lietuviai. Vis tik tai priklauso ne nuo manęs. Dabar turiu tiesiog gerai pasirodyti“, – sakė Domantas.

Jaunasis Sabonių šeimos vyras taip pat gražiai atsiliepė ir apie tėvą. „Didžiuojuosi savo tėvu. Dėvėti marškinėlius, ant kurių yra Sabonio pavardė, man yra didžiulė garbė“, – žurnalistams sakė aukštaūgis.

„Raptors“ šių metų naujokų biržoje turi 9-ąjį ir 27-ąjį šaukimus. D.Saboniui prognozuojamas šaukimas tarp 8 ir 18, tad Toronto ekipa atitinka šiuos spėjimus.

Įdomu tai, kad „Raptors“ vadovas Masai Ujiri yra minėjęs, jog pagrindinis vasaros tikslas yra sustiprinti sunkiojo krašto puolėjo poziciją. Galbūt D.Sabonis ir Jonas Valančiūnas kitą sezoną žais vienoje komandoje? D.Sabonis prieš tai dalyvavo Fynikso „Suns“ treniruotėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.