EUROLYGA 2023

Po beviltiškų pralaimėjimų – bauginantis ženklas „Cavaliers“

„Cleveland Cavaliers“ pralaimėjo ir antrąsias NBA finalo rugtynes – 77:110 neprilygo „Golden State Warriors“ ir jau atsilieka 0:2. Tam, kad iškovotų dvi nesudėtingas pergales, „Warriors“ net neprireikė įprasto ir žudančio Stepheno Curry žaidimo.

„Cavaliers“ komanda pirmuosius du mačus sužaidė itin prastai.<br>AP nuotr.
„Cavaliers“ komanda pirmuosius du mačus sužaidė itin prastai.<br>AP nuotr.
S.Curry vis dar nežaidžia taip, kaip gali.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
S.Curry vis dar nežaidžia taip, kaip gali.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 6, 2016, 10:19 AM, atnaujinta May 22, 2017, 9:36 PM

LeBronas Jamesas ir Kyrie Irvingas žaidžia vidutiniškai, Kevinas Love'as galimai patyrė galvos sutrenkimą ir gali praleisti trečiąsias rungtynes, o atsarginiai „Cavaliers“ žaidėjai atrodo prastai.

Dar blogesnė žinia „Cavaliers“: jie dar nesusidūrė su geriausiu „Warriors“ žaidimu, nes S.Curry nėra tikrasis S.Curry, rašo „Business Insider“.

Per pirmąsias dvejas rungtynes S.Curry viso pelnė 29 taškus ir pataikė 11 metimų iš 26.

„Tokia statistika jam nėra gera net vieneriose rungtynėse, o „Warriors“ toliau laimi ir tą daro labai užtikrintai“, – pastebėjo Jeffas van Gundy, komentuojantis rungtynes ESPN televizijoje.

Ir jis teisus – S.Curry reguliariajame sezone metė po 30 taškų (50 proc. taiklumas), atkrintamosiose – po 25 (44 proc. taiklumas) per rungtynes. Tad skaičiai NBA finale – neįprastai prasti gynėjui.

Antrosiose rungtynėse jis jau pataikė 7 metimus iš 11 ir pelnė 18 taškų, tačiau dėl susirinktų pražangų ir akivaizdaus klubo dominavimo žaidė tik 25 minutes.

„Warriors“ jau du kartus nugalėjo „Cavaliers“ ir tam neprireikė S.Curry žibėjimo. Klivlendo krepšininkai dar gali gelbėti seriją namie, bet dar realiau, kad S.Curry galiausiai sprogs tritaškių lietumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.