EUROLYGA 2023

„Chimki“ lyderis: kaltas ne Rimas Kurtinaitis, o visa komanda

„Chimki“ žvaigždė Aleksejus Švedas mano, kad buvo neteisinga dėl komandos problemų kaltinti buvusį trenerį Rimą Kurtinaitį. Lietuvis iš Pamaskvės klubo buvo atleistas pastarojo sezono viduryje.

A.Švedas ir R.Kurtinaitis.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
A.Švedas ir R.Kurtinaitis.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2016, 7:16 AM, atnaujinta May 22, 2017, 7:29 PM

„Negalėčiau pasakyti, kad „Chimki“ problema buvo Rimas – su juo mes du kartus nugalėjome Madrido „Real“. O ir apskritai sezoną pradėjome šauniai. Bet paskui sustojome. Tiesiog nieko nesigaudavo ir – svarbiausia – niekas nėjo geryn, – kalbėjo A.Švedas. – Bet negalima visko suversti vienam Kurtinaičiui. Kiekvienas kažkuo kaltas. Kažkas ne taip schemas piešė, kažkas ne taip bėgo, kažkas ne taip mėtė“.

R.Kurtinaitį kovą pakeitė Duško Ivanovičius. Tačiau ir su juodkalniečiu „Chimki“ nepateko į Eurolygos atkrintamąsias varžybas, o Jungtinės lygos ketvirtfinalyje 0:3 nusileido Krasnodaro „Lokomotiv“.

„Su nauju treneriu, rodės, reikalai pajudėjo – sutriuškinome „Olympiakos“. Bet to nepakako, kad Eurolygoje nueitume toliau nei „Top 16“ etapas“, – Rusijos televizijai „Mač TV“ kalbėjo A.Švedas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.