EUROLYGA 2023

Žudiko kūdikio veidu nebus: Stephenas Curry Rio nežais

Stephenas Curry tiesiog žlugdė visus savo varžovus ir dabar su „Golden State Warriors“ komanda ruošiasi antrą kartą iš eilės iškovoti NBA čempionų žiedus. Amerikiečiai jau dalį sezono spirgėjo ir laukė žinių, ar šių laikų Michaelas Jordanas prisijungs prie rinktinės, kuri Rio de Žaneiro olimpiadoje sieks aukso.

S.Curry rinktinėje nežais.<br>USAToday/Scanpix nuotr.
S.Curry rinktinėje nežais.<br>USAToday/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-07 16:04, atnaujinta 2017-05-22 16:49

Antradienį S.Curry paskelbė, kad prie rinktinės neprisijungs.

Krepšininkas teigė, kad nenori žaisti, nes reikia leisti pailsėti keliui. Būtent dėl kelio problemų S.Curry teko praleisti ne vieną itin svarbų sezono mačą.

„Po ilgų svarstymų ir keleto diskusijų su šeima, „Warriors“ atstovais, nusprendžiau atsisakyti žaisti JAV rinktinėje. Neseniai apie tai informavau Jerry Colangelo. Mano patirtis su JAV rinktine buvo nuostabi, todėl sprendimas buvo labai sunkus. Tačiau dėl keleto faktorių, tarp kurių – čiurnos ir kelio traumos – nusprendžiau, kad tai – man palankiausias sprendimas“, – pranešime cituojamas S.Curry.

Kandidatų į rinktinę sąraše yra S.Curry komandos draugai Klay'us Thompsonas, Andre Iguodala ir Draymondas Greenas, bet manoma, kad šie dėl Zika viruso skleidžiamos baimės, apie kurią kalbėjo ir ispanas Pau Gasolis, gali paprašyti išbraukti jų pavardes.

Iš JAV rinktinės sąrašo traukiasi ir kitas svarbus NBA įžaidėjas Chrisas Paulas. Tai gali atverti kelią Johnui Wallui ar Damianui Lillardui.

Šiuo metu S.Curry ir „Warriors“ NBA finalo serijoje 2:0 pirmauja prieš „Cleveland Cavaliers“ komandą. Serija vyksta iki keturių pergalių.

Oficialus olimpinių vasaros žaidynių RIO 2016  transliuotojas Lietuvoje – „Lietuvos ryto“ televizija. Olimpinės vasaros žaidynės tiesiogiai iš Rio de Žaneiro jau rugpjūčio 5 – 21 dienomis!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.