EUROLYGA 2023

J. Kazlausko neįtikinęs E. Mockevičius vilios dar du NBA klubus

Jonas Kazlauskas pirmadienį su rinktine pradeda pasirengimą Rio de Žaneiro olimpiadai. Į stovyklos pradžią Palangoje susirinks ne visi Lietuvos rinktinės vairininko kviesti krepšininkai, bet šalis jau pradės gyventi naujienomis iš J.Kazlausko vadovaujamo forto.

E.Mockevičius pasirodys dviem NBA klubams.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
E.Mockevičius pasirodys dviem NBA klubams.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 19, 2016, 2:56 PM, atnaujinta May 21, 2017, 7:34 AM

Tuo metu dalis jaunų krepšininkų sieks pasibelsti į NBA duris. Domantas Sabonis birželio 23 dieną per NBA naujokų biržą prisės prestižiniame Žaliajame kambaryje, į kurį kviečiami tik keturiolika žaidėjų, kuriems prognozuojami aukščiausi šaukimai.

NBA duris praverti trokšta ir NCAA spindėjęs, bet iki „Kovo beprotybės“ nenusiyręs Egidijus Mockevičius.

„Paliko gerą įspūdį, bet jis dar tikrai netraukia. Jam 24 metai ir jis vyresnis už savo komandos draugus ir varžovus. Ir jo konferencija silpnesnė. Bet atvyks jis į Europą, kaip Gilvydas Biruta, ir parodys, ką gali“, – apie E.Mockevičių anksčiau yra sakęs J.Kazlauskas.

Tačiau E.Mockevičius viliasi, kad jam nereikės žaisti Europoje ir juo susižavės elitinės lygos klubai. Krepšininko agentas Pedro Poweris paskelbė, kad NCAA žaidęs lietuvis artimiausią pasirodys „Los Angeles Lakers“ ir „Orlando Magic“ klubų skautams. Anksčiau E.Mockevičių stebėjo kone pusė kitų NBA komandų.

E.Mockevičiaus šansai prasibrauti į NBA – itin menki. NCAA čempionate jis vidutiniškai rinko po 15,7 taško ir atkovojo po 14 kamuolių, bet pagal „CBS Sports“ naujokų reitingą jam tenka vos 85-oji vieta. Pagal prognozę iki vėliausio šaukimo NBA naujokų biržoje jam trūksta 25 pozicijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.