EUROLYGA 2023

Buvęs Kauno žalgirietis įsiutino Serbijos rinktinės trenerį

NBA klubo „San Antonio Spurs“ centras Bobanas Marjanovičius pranešė Serbijos rinktinės treneriui Aleksandrui Džordževičiui, kad nežais Rio olimpiados atrankos turnyre.

B.Marjanovičius.<br>G.Šiupario nuotr.
B.Marjanovičius.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2016, 4:44 PM, atnaujinta May 21, 2017, 4:59 AM

„Kai kurių dalykų negaliu suvokti. Prieš 20 dienų Marjanovičius pasakė, kad rinktinėje žais. Dabar man pranešė, kad atsisako. Tiesiog neturiu žodžių“, – pyko A.Džordževičius.

27-erių 221 cm ūgio B.Marjanovičius, kuris 2011-aisiais atstovavo Kauno „Žalgiriui“, savo sprendimą aiškino tuo, jog tarpsezoniu jis taps laisvuoju agentu ir sieks naujo kontrakto, o jo negali pasirašyti anksčiau liepos 6-osios.

Vidurio puolėjas aiškina, kad sudaręs naują sutartį Serbijos rinktinei tikrai atstovaus, jei tik ši pateks į Rio žaidynes: „Tada bandysiu užsitikrinti vietą tarp tų 12 žaidėjų, kurio vyks į olimpiadą“.

Olimpinis atrankos turnyras, kuriame žais Serbija, vyks šios šalies sostinėje Belgrade liepos 4-10 d. Kiti du turnyrai tuo pat metu rengiami Turine (Italija) ir Maniloje (Filipinai). Į žaidynes pateks tik kiekvieno turnyro laimėtojas.

B.Marjanovčius Serbijos rinktinėje debiutavo 2011-aisiais Lietuvoje vykusiame Europos čempionate. Pernai į nacionalinę komandą dalyvauti žemyno pirmenybėse centro neišleido „San Antonio Spurs“ klubas – esą dėl rizikos traumuoti skaudančią kairiąją pėdą. Bet Serbijos krepšinio federacija tada tikino, kad jokių problemų krepšininko pėdoje medikai nemato.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.