EUROLYGA 2023

V. Šeškus įtaria, kas V. Diliui galėjo pakišti koją

Vasara – pats karščiausias metas Prienų-Birštono „Vytauto“ komandai ir jos treneriui Virginijui Šeškui. Daug laiko poilsiui neturintis 49-erių prieniškis turi ne tik ieškoti naujų rėmėjų komandai, bet ir galvoti, kokie žaidėjai gins komandos spalvas naujame sezone. Iš dėlionės jis dar nebraukia ir savaitgalį skandalingai pagarsėjusio 28-erių 208 cm ūgio Vilmanto Dilio.

V.Šeškui V.Dilys problemų nekėlė.<br>„Facebook“ ir M.Kulbio nuotr.
V.Šeškui V.Dilys problemų nekėlė.<br>„Facebook“ ir M.Kulbio nuotr.
V.Šeškui V.Dilys problemų nekėlė.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškui V.Dilys problemų nekėlė.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškui V.Dilys problemų nekėlė.<br>A.Pilaitienės ir M.Kulbo nuotr.
V.Šeškui V.Dilys problemų nekėlė.<br>A.Pilaitienės ir M.Kulbo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-06-21 10:48, atnaujinta 2017-05-21 03:48

„Vytauto“ žaidėjų sąrašo lapas šiuo metu – visiškai baltas. Visų krepšininkų sutartys baigė galioti – taip pat ir V.Dilio, kuris sekmadienį įsilaužė į buvusios mylimosios Natalijos Bunkės namus, degino orchidėjas, o vėliau pėsčiomis ėjo namo.

„Niekada negali sakyti niekada, – paklaustas, ar „Vytautas“ tikrai nebepriims V.Dilio atgal, atsakė V.Šeškus. – Žinome ne vieną pavyzdį, kai žmonės, kurių pavardžių nenoriu sakyti, buvo net daugiau prisidirbę, o kažkas jiems ištiesdavo pagalbos ranką.

Aišku, labai negražiai jis pasielgė, nuskambėjo per visą Lietuvą. Tokį žmogų pasiimdamas į komandą, turi prisiimti nemažą atsakomybę. Jeigu kažkas nepavyks, jis nesužais ar vėl kažkas pasikartos, visi tai nurašytų trenerio atsakomybei.“

Nors V.Dilys visą savo karjerą garsėjo skandalais, V.Šeškus praėjusią vasarą nepabijojo jo pasikviesti į Prienus. Trenerio teigimu, puolėjas jam nesukėlė jokių problemų.

„Neturėjau su juo problemų. Tikrai nebuvo kažko, kad negražiai elgtųsi, būdavo, kad pasiginčija, bet tai normalu – sportinis pyktis“, – sakė treneris.

V.Dilys nežaidė nuo vasario mėnesio dėl įvairių traumų – V.Šeškus spėja, kad būtent tai ir pakišo koją auklėtiniui.

„Manau, kad tos traumos jam padarė blogą paslaugą. Gavo vieną traumą, tada dar kitą, žinojo, kad iki sezono galo nežais, baigėsi sportas vasario mėnesį.

Įsivaizduokite – vasaris, kovas, balandis, gegužė... Žmogus gerai leido laiką, aplinka gera. Tokią paslaugą jam ir padarė tos traumos – būtų sportavęs, būtų buvę viskas gerai. Juk prižiūrėdavome jį“, – svarstė treneris.

Nepaisant visos nežinomybės dėl komandos, „Vytautas“ pasirinko žaidimą FIBA Iššūkio taurėje ir pirmiausia nori susimokėti likusias nedideles skolas žaidėjams, su kuriais yra susitarta ir šie nekelia jokių problemų.

„Planuojame suburti konkurencingą komandą. Aišku, kitais metais visi Lietuvos krepšinio lygos (LKL) klubai planuoja tobulėti, todėl bus dar sunkiau varžytis.

Dabar mums pats darbymetis – ir šiandien važiuoju pas rėmėjus, vakare dar važiuosiu“, – linksmai kalbėjo V.Šeškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?