EUROLYGA 2023

Tomas Pačėsas lieka Vilniaus klube?

Vilniaus „Lietuvos rytą“ krepšinio klubą šiemet perėmęs Tomas Pačėsas ir kitą sezoną treniruos šią ekipą. Tokią žinią pateikė portalas krepsinis.net, teigdamas, kad kelias savaites apie savo ateitį svarstęs alytiškis priėmė sostinės ekipos pasiūlymą.

T.Pačėsas<br>T.Bauro nuotr.
T.Pačėsas<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2016, 4:54 PM, atnaujinta May 20, 2017, 11:12 PM

Tuo tarpu sostinės ekipos vadovas Martynas Purlys negalėjo patvirtinti, kad krepšinio specialistas tikrai stos prie „Lietuvos ryto“ vairo.

„Kalbos apie Tomą Pačėsą, kaip jau įvykusį faktą, nėra tikslios. Šiuo metu „Lietuvos rytas“ neturi pasirašęs kontrakto su T.Pačėsu. Jis, žinoma, yra vienas iš pagrindinių galimų mūsų kandidatų, bet tik kandidatas. Gal todėl mes ir esame šiuo metu labai pasyvūs vasaros krepšinio rinkoje – kai nėra trenerio, kuris turi savo komandos viziją, mes negalime pradėti derėtis su krepšininkais“, – kalbėjo M.Purlys.

T.Pačėso treniruojamas „Lietuvos rytas“ šiemet nutraukė titulų badą ir iškovojo Karaliaus Mindaugo taurę, tačiau nesugebėjo apginti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) vicečempiono titulo – kovą dėl čempiono titulo baigė pralaimėjimu pusfinalyje nuo Klaipėdos „Neptūno“ ir turėjo tenkintis bronza.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.