EUROLYGA 2023

„Rockets“ užuomina D. Motiejūnui – lik komandoje

„Houston Rockets“ komandos vadovai neturi priekaištų lietuviui Donatui Motiejūnui ir ketina pasistengti, kad mūsų šalies rinktinės žaidėjas liktų ekipos gretose. Skelbiama, kad „Rockets“ atstovai filmavo specialų vaizdo klipą, kuriame įvairūs klubo personalo darbuotojai prašo D.Motiejūno nepalikti Hjustono.

Donatas Motiejūnas turės šią vasarą apsispręsti – kur žaisti.
Donatas Motiejūnas turės šią vasarą apsispręsti – kur žaisti.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir krepsinis.net inf.

Jun 29, 2016, 8:32 PM, atnaujinta May 20, 2017, 7:37 AM

Pranešama, kad „Rockets“ jaučia tam tikrą gėdą, jog po neįvykusių mainų su „Detroit Pistons“, dėl kurių lietuvio kaina rinkoje krito, dabar stengsis įrodyti krepšininkui, kad jis yra tikrai reikalingas „Rockets“.

Nuo liepos 1 dienos D.Motiejūnas taps apribotuoju laisvuoju agentu. „Rockets“ turės pirmenybę išlaikyti lietuvį savo gretose, jei jam pasiūlys identišką atlyginimą, kaip ir bet kuri kita Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komanda.

Pats Donatas Motiejūnas jau sugrįžo į JAV. Vaikų stovyklą Lietuvoje surengęs aukštaūgis atvyko į Hjustoną, kur antradienio vakarą vakarieniavo su naujuoju „Rockets“ treneriu Mike’u D’Antoni.

„Turėjau garbės pavakarieniauti ir pasikalbėti su naujuoju treneriu Mike’u D’Antoni. Geriausi linkėjimai“, – „Twitter“ parašė lietuvis.

D.Motiejūnas Hjustono ekipoje žaidė pastaruosius ketverius metus. Jis praėjusį sezoną labiau gydėsi traumą nei žaidė, tačiau per 42 sužaistus mačus aikštėje praleido vidutiniškai po 15 minučių, pelnė po 6,5 taško, atkovojo po 3,2 kamuolio ir atliko po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.