EUROLYGA 2023

K. Durantas apsisprendė – dėl „Warriors“ palieka Oklahomą

NBA laisvųjų agentų turguje brangiausiu deimantu žibėjęs Kevinas Durantas per parą apsisprendė, kur jis nori tęsti savo karjerą. Pradžioje kalbėjęs apie penkias galimas karjeros stoteles, sekmadienį žvaigždė tikino, kad renkasi iš dviejų galimų variantų.

Kevinas Durantas palieka Oklahomą.<br>AFP nuotr.
Kevinas Durantas palieka Oklahomą.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-04 18:46, atnaujinta 2017-05-19 22:04

Iki šiol visą savo karjerą „Oklahoma Thunder“ komandoje, kuriai nuo kito sezono turėtų atstovauti lietuvis Domantas Sabonis, praleidęs 27-erių 206 cm ūgio puolėjas pirštu parodė į praėjusį sezoną NBA čempiono titulą praradusį „Golden State Warriors“ klubą.

Kalbama, kad K.Durantas su „Warriors“ pasirašys dvejų metų sutartį, kurios vertė 54,3 milijono JAV dolerių. Kontrakte yra nuostata, kad žaidėjas galės palikti Oklando ekipą. 

 Krepšininkas jau išplatino padėką Oklahomos komandai, kuri jį išugdė iki NBA žvaigždės. Kalbama, kad jis paskambino „Thunder“ ekipos vadovui  Samui Presti ir pranešė, kad Oklahoma turi ieškotis kito krepšininko.

„Mano širdyje liksite visam gyvenimui. Prisiminimai, draugystė – tai, kas eina šalia žaidimo. Žinau, kad šis mano žingsnis daug kam bus skaudus, bet tikiu, jog elgiuosi teisingai“, – sakė K.Durantas.

Paskutiniosios keturios ekipos, kurios taip pat laukė K.Duranto apsisprendimo, buvo “Thunder“, „San Antonio Spurs“, „Boston Celtics“ ir „Miami Heat“.

Atkrintamųjų varžybų serijoje su „Golden State Warriors“ krepšininkais K.Durantas per 41 minutę įmesdavo 30,5 taško, atkovodavo 8,2 kamuolio bei atlikdavo 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

K.Durantas naujokų biržoje buvo pašauktas 2007-siais, tačiau NBA aukso žiedų nėra laimėjęs.   2014 metais jis buvo pripažintas naudingiausiu reguliaraus sezono žaidėju bei septynis kartus iš eilės renkamas žaisti „Visų žvaigždžių“ mače.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.