EUROLYGA 2023

Mindaugui Kuzminskui – prasta prognozė dėl NBA

Mindaugas Kuzminskas dirba su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine, bet kartu dairosi ir į stipriausią pasaulio krepšinio lygą. NBA turguje dabar vyksta rimti veiksmai ir 26 metų krepšininkas tikisi sulaukti tinkamo pasiūlymo.

M.Kuzminskas jau anksčiau sakė, kad iš NBA klubų nori ne tik pasiūlymų, bet ir užtikrintų minučių aikštėje.<br>G.Šiupario nuotr.
M.Kuzminskas jau anksčiau sakė, kad iš NBA klubų nori ne tik pasiūlymų, bet ir užtikrintų minučių aikštėje.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-05 09:13, atnaujinta 2017-05-19 20:49

M.Kuzminskas jau lankėsi NBA klubų stovyklose. Pasak krepšinio žurnalisto Davido Picko, jis viešėjo „Los Angeles Lakers“ ir „Atlanta Hawks“ stovyklose.

M.Kuzminskas jau anksčiau sakė, kad iš NBA klubų nori ne tik pasiūlymų, bet ir užtikrintų minučių aikštėje.

„Nenoriu ten vykti ir nežaisti, viską stebėti nuo suolo. Mano geriausi metai ateityje ir nesinori jų švaistyti sėdint“, – kalbėjo M.Kuzminskas.

D.Pickas paskelbė, kad M.Kuzminskas tikrai kelia susidomėjimą įvairiems klubams ir, pasak žurnalisto, lietuvis jau po poros savaičių turėtų paskelbti, kur tęs karjerą.

Tačiau cbssports.com NBA M.Kuzminskui prognozuoja ne itin smagų likimą. Esą Jono Kazlausko rinktinėje žaidžiantis krepšininkas NBA negautų geresnio vaidmens nei atsarginio, kuriam suteikta vieta suolelio gale.

M.Kuzminskas yra teigęs, kad jeigu NBA klubai nepateiks rimtų pasiūlymų, jis liks Europoje, kur ieškotų Eurolygos klubo.

Turkų žiniasklaida jau yra spėjusi M.Kuzminską įrašyti į Stambulo „Darussafaka“ ekipą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.