EUROLYGA 2023

Joną Kazlauską pavergęs Vaidas Kariniauskas dar nesidžiaugia

Vaidas Kariniauskas tik sužinojęs Jono Kazlausko sprendimą, kad Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę palieka tiesioginis jo konkurentas įžaidėjo pozicijoje Mindaugas Girdžiūnas, džiaugsmu netryško.

V.Kariniauskas dar nedžiūgauja.<br>G.Šiupario nuotr.
V.Kariniauskas dar nedžiūgauja.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2016, 8:46 PM, atnaujinta May 18, 2017, 8:53 PM

„Dar tikrai nepalengvėjo, nes juk nesu galutiniame dvyliktuke. Kai į jį pateksiu ir važiuosiu į olimpiadą, tada palengvės.

Su kiekviena diena vis lengviau. Visi žaidėjai padeda mums jaunesniems“, – žurnalistams sakė V.Kariniauskas.

Per pirmąsias dvejas rinktinės rungtynes įžaidėjas nei karto nemetė iš žaidimo, tačiau vis labiau įsivažiuoja – prieš Baltarusiją surinko 11 taškų.

„Reikėjo pajusti metimą, išmesti jį, kad atsirištų rankos. Jaunas esu, pirmi metai rinktinėje, yra čia ir taip kam mesti. Daugiau stengiausi organizuoti žaidimą, bet galiu ir įmesti“, – sakė įžaidėjas.

Rezultatyviausias lietuvių gretose buvęs ir 14 taškų pelnęs Mindaugas Kuzminskas pasidžiaugė, kad nepaisant to, jog rinktinė šluoja savo varžovus, komanda išlieka susikaupusi.

„Džiugina energija, kurią parodėme šiose rungtynėse – noras kovoti, nebuvo atsipalaidavimo. Prastai metėme baudų metimus, kiek trūko dėmesio – jie per daug atsikovojo kamuolių, gynyboje buvo daug spragų. Laiko dar yra. Yra ką ir veikti“, – apie spragas kalbėjo „New York Knicks“ puolėjas.

Jis nesureikšmino ir to, kad rinktinės varžovai – ne patys stipriausi.

„Dabar turėsime rimtų varžovų, čia buvo tik pradžia. Nežinau gerai tai ar blogai, bet stiprios komandos žaidė atrankose į žaidynes, tad nebuvo su kuo žaisti“,- kalbėjo M.Kuzminskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.