EUROLYGA 2023

„Knicks“ žvaigždė išgyrė M. Kuzminską atsivežusį Ph. Jacksoną

Mindaugas Kuzminskas pačiu laiku atvyks į „New York Knicks“ ekipą – sustiprėjusią ir pasirengusią po trejų metų pertraukos grįžti į NBA atkrintamąsias varžybas. Klubo žvaigždė Carmelo Anthony liko labai patenkintas komandos veiksmais vasarą ir kalbėdamas su žurnalistais dėkojo Philui Jacksonui.

C.Anthony džiaugiasi sustiprėjusia „Knicks“ komanda.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
C.Anthony džiaugiasi sustiprėjusia „Knicks“ komanda.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-19 20:43, atnaujinta 2017-05-18 09:49

Šią vasarą „Knicks“ pasikeitė iš esmės – pasipildė Derricku Rose'u, Joakimu Noah, Courtney Lee, Brandonu Jenningus, Justinu Holiday ir kitais krepšininkais. Artimiausius dvejus metus Niujorke žais ir M.Kuzminskas.

„Turime ypatingą komandą popieriaus lape. Turime puikų šansą kažką nuveikti artėjančiame sezone. Viskas dabar priklausys nuo mūsų pačių. Svarbu, kaip jausimės kartu, ar „susiklijuosime“ kaip komanda. Turime viską, ko reikia“, – pirmojoje JAV olimpinės rinktinės treniruotėje kalbėjo 32-ejų C.Anthony.

Puolėjas visą savo karjerą nebuvo priartėjęs prie NBA čempiono žiedo ir nori laimėti dabar.

„Dėkui tau, Philai“, – Ph.Jacksonui padėkojo jis.

„Knicks“ turi visus šansus tapti rimta jėga Rytų konferencijoje – nors D.Rose'o atvykimas gali būti vertinamas skeptiškai, bet visi kiti žaidėjai, papildę komandą, ją tikrai padarys geresne.

Labai svarbu ir tai, kaip tobulės latvis Kristapas Porzingis, sužibėjęs praėjusiais metais.

Į „Knicks“ M.Kuzminską atvežęs Ph.Jacksonas tikisi, kad šį kartą sužibės ir Lietuvos rinktinės puolėjas. 26 metų M.Kuzminskui numatytas atsarginio vaidmuo, tačiau „Knicks“ vadovas neabejoja, kad lietuvis atsiskleis.

„Turime labai universalų lengvąjį krašto puolėją, jis gali pataikyti iš toli, praplėsti galimybes atakuojant. Suprantame, kad jam dar reikės prisitaikyti prie NBA krepšinio.

Bet jį turėdami galėsime žaisti ir žemu penketu, būsime judresni ir greitesni. Žmonės dar žavėsis jo žaidimu“, – pareiškė Ph.Jacksonas.

„Knicks“ sudėtis 2016/2015 metų sezonui:

Gynėjai: Derrickas Rose'as, Brandonas Jenningsas, Courtney Lee, Saša Vujačičius, Justinas Holiday.

Puolėjai: Carmelo Anthony, Kristapas Porzingis, Mindaugas Kuzminskas, Maurice'as Daly Ndouras, Kyle'as O'Quinnas, Lance'as Thomas.

Vidurio puolėjai: Joakimas Noah, Guillermo Hernangomezas, Marshallas Plumplee.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.