EUROLYGA 2023

Emocingas klipas apie Lietuvos rinktinę kelia šiurpulį

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė jau greitai pradės kovas Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse. Prieš jas krepšininkai sulaukė tikro emocinio užtaiso – Gidranity slapyvardžiu prisistatantis kūrėjas patiekė desertą – vaizdo klipą su įspūdingiausiais epizodais iš praėjusio Europos čempionato.

Lietuvos rinktinė sulaukė emocinio užtaiso.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Lietuvos rinktinė sulaukė emocinio užtaiso.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2016, 11:09 AM, atnaujinta May 18, 2017, 6:54 AM

Gidranity pristatyti naują vaizdo klipą prieš kiekvienas svarbias krepšinio varžybas jau tapo įprasta – taip jis siekia įpūsti tikėjimo mūsų nacionaline komanda.

„Tas laukimas ir kylantis jaudulys prieš prasidedant rungtynėms. Ta nervinė įtampa atėjus lemiamoms akimirkoms. Tas velniškai geras pasidižiavimo jausmas, jog esi lietuvis.

Nenumaldomai šios emocijos artėja vėl.

Maža valstybė – su didele širdimi. Lietuvos rinktinė niekada negarsėjo turėdama aiškų lyderį. Mūsų komandos stiprybė – vienybė. Jau ne kartą visam pasauliui susivieniję ir eidami išvien mūsų krepšininkai yra įrodę, kokie gali būti galingi.

Taigi, kai mąstote apie komandas, kurių užlipti ant pakylos šansai yra didžiausi, mąstykite apie Lietuvą – generolo J.Kazlausko kariauna bus tam pasiruošusi.

Artėjant Rio de Žaneiro olimpinėms žaidynėms pristatau 5 minučių emocinį užtaisą – vaizdo klipą „Už Tautą – visa širdimi“. Jame – rinktinės epizodai iš praėjusio Europos krepšinio čempionato, kuriame iškovojo tiesioginį bilietą į olimpiadą“, – rašo kūrėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.