EUROLYGA 2023

„Lietkabelis“ pastiprinimą Europos taurės kovoms rado Klaipėdoje

Panevėžio „Lietkabelio“ klubas toliau darbuojasi vasaros žaidėjų turguje. Europos taurėje debiutuojantys panevėžiečiai sukirto rankomis su Simu Galdiku.

S.Galdikas atstovaus „Lietkabeliui“.<br>kklietkabelis.lt
S.Galdikas atstovaus „Lietkabeliui“.<br>kklietkabelis.lt
Daugiau nuotraukų (1)

kklietkabelis.lt

Jul 31, 2016, 5:05 PM, atnaujinta May 17, 2017, 6:57 AM

29 metų 203 cm ūgio centras atvyksta iš Klaipėdos „Neptūno“ komandos, kurios garbę gynė net šešerius metus. Praėjusį sezoną S.Galdikas taip pat pradėjo kaip „Neptūno“ narys, bet vėliau buvo paskolintas Bukarešto „Steaua“ klubui.

S.Galdiką puikiai pažįsta „Lietkabelio“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis, nes jiedu trejus metus kartu darbavosi „Neptūne“.

„Simas yra tikras karys, o tokie žaidėjai visada reikalingai komandai. S.Galdikas ne tik LKL, bet ir Eurolygoje įrodė, kad gali kautis su aukščiausio lygio oponentais ir tai daryti labai sėkmingai. Šį žaidėją gerai pažįsta treneris K.Maksvytis, todėl galės pasinaudoti visomis jo stipriosiomis savybėmis“, – kalbėjo „Lietkabelio“ direktorius Mantas Ignatavičius.

Debiutiniame ir kol kas vieninteliame sezone (2014–2015 m.) Eurolygoje S.Galdikas žaisdavo po 19 minučių, įmesdavo po 6 taškus (63,2 proc. dvitaškių), atkovodavo 4,7 kamuolio ir rinkdavo 7,8 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.