EUROLYGA 2023

Mažieji krepšinio komentatoriai prognozuoja sėkmę rinktinei

Rio de Žaneire 67 lietuvių sportininkai ruošiasi ir laukia galimybės įrašyti savo vardą į pasaulio sporto istoriją. Tarp jų – olimpinis krepšinio dvyliktukas, kurį kartu su visais lietuviais karštai palaikys mažieji sporto komentatoriai (MKK). Lrytas.tv pristato specialiai šioms žaidynėms skirtą projektą MKK.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.tv

Aug 3, 2016, 11:38 AM, atnaujinta May 17, 2017, 12:47 AM

Sostinės krepšinio mokyklos krepšininkai, šiuo metu poilsiaujantys „Žilvičio“ stovykloje, palaikys vyrų krepšinio rinktinę portale „Lrytas.tv“. Svarbiausi olimpinio krepšinio įvykiai bus komentuojami ir analizuojami mažųjų komentatorių.

Kartu su MKK palaikyti savo šalies rinktinę bus kur kas smagiau! Pristatome pirmuosius ekspertus – Paulius tikina, kad geriausias rinktinės duetas bus Jonas Valančiūnas ir Mantas Kalnietis, o broliai Airidas ir Elijus svajonių dvyliktukui žada didžiulę sėkmę.

Vasaros olimpines žaidynes Rio 2016 žiūrėkite jau nuo rugpjūčio 6 dienos per „Lietuvos ryto“ televizją ir portale lrytas.tv!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.