EUROLYGA 2023

Broliai Lavrinovičiai papildys „Lietkabelio“ gretas?

Panevėžio „Lietkabelio“ klubas pasirengęs sudrebinti rinką. Krepsinis.net žiniomis, Europos taurės dalyviai pasiekė žodinį susitarimą su broliais Lavrinovičiais. Sutartys turėtų būti pasirašytos jau šį savaitgalį.

Broliai Lavrinovičiai vėl rungtyniaus drauge.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Broliai Lavrinovičiai vėl rungtyniaus drauge.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net

Aug 13, 2016, 12:27 PM, atnaujinta May 16, 2017, 1:23 AM

Į komandą kviečiamas ir Vytautas Šulskis, o sudėtį turėtų sustiprinti ir du legionieriai – įžaidėjas ir lengvojo krašto puolėjo bei atakuojančio gynėjo pozicijoje galintis žaisti krepšininkas.

Pastarąjį kartą abu broliai rungtyniavo kartu 2014–2015 metų Emilijos Redžo „Grissin Bon“ gretose. Tuomet pasibaigė Kšyštofo sutartis ir jis persikėlė į Vilniaus „Lietuvos rytą“, o Darjušas žaidė Italijos komandoje iki šių metų vasaros. Brolių tandemą taip pat matėme Lietuvos rinktinėje, Kauno „Žalgiryje“, Alytaus „Alitoje“ ir Kazanės „Unics“ komandose.

Kšištofą aktyviai viliojo Prienų–Birštono „Vytautas“ ir Utenos „Juventus“, bet jie liko nieko nepešę. Tuo tarpu Darjušas buvo arti susitarimo su Klaipėdos „Neptūnu“, bet klaipėdiečiai pabūgo dėl „centro“ sveikatos būklės.

36 metų 210 cm ūgio K.Lavrinovičius prabėgusiame Lietuvos krepšinio lygos sezone rungtyniaudavo po 15 minučių, įmesdavo 7,1 taško, atkovodavo 3,2 kamuolio ir rinkdavo po 9 naudingumo balus.

36 metų 212 cm ūgio D.Lavrinovičius Italijos čempionate rungtyniaudavo po 16 minučių, pelnydavo 9,5 taško, sugriebdavo 3,7 kamuolio, atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 9,1 naudingumo balo.

Sutartis su „Lietkabeliu“ turi Gediminas Žalalis, Tomas Rimša, Tadas Rinkūnas, Žygimantas Skučas, Simas Galdikas, Gintaras Leonavičius, Mindaugas Lukauskis ir Žygimantas Janavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.