EUROLYGA 2023

Jonui Kazlauskui už Jono Valančiūno kritiką – kirčiai iš Toronto

Kuomet Lietuvos rinktinė baigė pasirodymą olimpiadoje, Jonas Kazlauskas prakalbo apie Jono Valančiūno žaidimą ir aukštaūgiui davė patarimą – labiau atsiduoti darbui.

J.Kazlauskas kritikavo J.Valančiūną.<br>lrytas.lt montažas
J.Kazlauskas kritikavo J.Valančiūną.<br>lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net

2016-08-18 23:40, atnaujinta 2017-05-15 12:22

„Jonui nėra taip lengva. Tas dėmesys aplink ir iš varžovų, ir iš visų. Jis turi su tuo susitvarkyti pats, labiau atsiduoti krepšiniui. Jonas – labai talentingas, bet jis viską gavęs būtent talento dėka. Norėčiau, kad jis būtų toks pats darbštus dirbant ir nepamirštų, jog gyvenant vien talentu visa pasaka gali greitai pasibaigti“, – sakė J.Kazlauskas.

Išgirdę tokius trenerio žodžius Toronto žurnalistai ir „Raptors“ apžvalgininkai ėmė aktyviai kritikuoti J.Kazlauską.

Nors tikriausiai kanadiečiai nesuprato, jog treneris pastabą JV davė ne dėl atsidavimo rinktinei, o apskritai darbo treniruočių metu.

„Kalba eina apie JV atsidavimą? Primenu: jis rinktinėje žaidžia šešerius metus iš eilės, nepaisant keturių varginančių sezonų NBA. Nesuprantu, jis kas vasarą būna su rinktine, ką daro ne kiekviena žvaigždė. Juolab, kad po olimpiados Jonas prisiėmė atsakomybę už savo žaidimą“, – rašė Joshas Lewenbergas.

„Kazlauskas kalba apie JV atsidavimą, nors Lietuvos gynėjai buvo prasti, blogai dalinosi kamuoliu ir prastai žaidė ties perimetru. Bet juk JV atstovavo savo šaliai“, – pasisakė lietuvių kilmės Leo Rautinis. J.Valančiūno statistika olimpiadoje per 24 minutes siekė 6,7 taško ir 7 atkovotus kamuolius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.