EUROLYGA 2023

Mindaugui Kuzminskui – ne pati maloniausia NBA analitiko žinia

Mindaugas Kuzminskas rimtai ruošiasi savo debiutui NBA. Pajėgiausia krepšinio lyga Lietuvos rinktinės krepšininkui pateiks daugybę išbandymų. Su „New York Knicks“ klubu sutartį dar prieš Lietuvos rinktinės kelionę į Rio de Žaneiro olimpiadą pasirašęs M.Kuzminskas sulaukė daugybės gerų žodžių iš būsimų bendraklubių.

M.Kuzminskas vasarą pasirašė sutartį su „Knicks“ klubu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
M.Kuzminskas vasarą pasirašė sutartį su „Knicks“ klubu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 30, 2016, 7:41 PM, atnaujinta May 14, 2017, 11:21 AM

M.Kuzminską viešai drąsino ir „Knicks“ prezidentas legendinis NBA žiedų valdovas Philas Jacksonas, žinutę siuntė ir klubo lyderis Carmelo Anthony, kuris su JAV rinktine tapo olimpiniu čempionu.

Tačiau dauguma šių padrąsinimų – daugiau malonūs formalumai ir įprastas svetingumas.

M.Kuzminskui NBA teks pradėti nuo nulio ir atrodo, kad šis skaičius gali šviesti ties jo minutėmis aikštėje.

„M.Kuzminskas ir Maurice Ndour turi garantuotus kontraktus 2016-2017 metams, nors jie veikiausiai metų nepradės komandos sudėtyje. Jiems gali tekti praleisti laiko NBA Plėtojimosi lygoje. Kovoje dėl vietos pagrindinėje sudėtyje yra daug gerų kitų žaidėjų“, – tokią prognozę lietuviui pateikė todaysfastbreak.com analitikas Charley Rosenas.

Ch.Rosenas – buvęs JAV krepšininkas. Jis dirbo Ph.Jacksono asistentu „Albany Patroons“ klube ir pats yra vadovavęs keletui krepšinio klubų. Anksčiau jis rašė nba.com, „Fox Sports“ ir ESPN.

Ir nors krepšinio specialistai „Knicks“ klubui didžiojo pakilimo iš pelenų nežada, Ch.Rosenas suteikė šiokią tokią viltį.

Pasak jo, jeigu lyderiai nepatirs rimtų traumų, Niujorko klubas gali tikėtis reguliariajame laimėti 41 mačą ir patekti į atkrintamąsias kaip aštuntoji komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.