EUROLYGA 2023

Domantui Saboniui nemalonūs „Thunder“ mainai – tik pradžia?

Domantas Sabonis turės dar daugiau konkurencijos „Oklahoma City Thunder“ klube. „Thunder“ klubas iš „Denver Nuggets“ mainų būdu įsigijo prancūzų puolėją Joffrey Lauvergne.

Komanda gali ieškoti pagalbos R.Westbrookui.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Komanda gali ieškoti pagalbos R.Westbrookui.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2016, 6:58 PM, atnaujinta May 14, 2017, 8:57 AM

24 metų 211 cm prancūzas gali žaisti sunkiojo krašto ar centro pozicijose. „CBS Sports“ spėja, kad šie mainai gali atskleisti dar didesnius Oklahomos klubo troškimus ir artėjančius mainus.

Šiuo metu „Thunder“ turi net šešis aukštaūgius – Steveną Adamsą, Enesą Kanterį, Nicką Collisoną, Mitchą McGary, D.Sabonį ir J.Lauvergne.

Nei vienas jų negali žaisti lengvuoju kraštu, tad šeši aukštaūgiai – kiek per daug.

„CBS Sports“ į tai žvelgia dviem skirtingais kampais.

Pirmasis jų – N.Collisonas jau yra tas žaidėjas, kuris labiau vertinamas kaip veteranas rūbinėje, M.McGary yra suspenduotas penkerioms rungtynėms už marihuanos vartojimą ir praėjusiame sezone beveik nepatekdavo tarp rungtynėms registruotų krepšininkų.

Tad tokiu atveju „Thunder“ turi keturis žaidėjus priekinėje linijoje, kurie gali keisti vienas kitą. J.Lauvergne turėtų pradėti rungtynes starto penkete su S.Adamsu, o juos keistų lietuvis ir turkas E.Kanteris.

Tačiau yra ir antrasis kampas – ar „Thunder“ rengiasi dideliems mainams? Jie susirinko nemažai žaidėjų ir dabar turi daug jaunimo.

Komandos vadybininkas Samas Presti jau anksčiau yra atlikęs didelius mainus artėjant sezonui – jis ir šį kartą gali ieškoti paramos Russellui Westbrookui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.