EUROLYGA 2023

Panevėžio „Lietkabelis“ pasirašė ilgalaikę sutartį su D. Taroliu

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda susiejo ateitį su Donatu Taroliu, su kuriuo pasirašyta trejų metų sutartis.

D.Tarolis Panevėžio komandoje žais artimiausius trejus metus.
D.Tarolis Panevėžio komandoje žais artimiausius trejus metus.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2016, 4:46 PM, atnaujinta May 13, 2017, 5:25 PM

22 metų 202 cm ūgio krepšininkas jau kurį laiką dalyvavo „Lietkabelio“ peržiūroje ir paliko gerą įspūdį treneriams, todėl buvo nuspręsta sudaryti su juo ilgalaikį kontraktą.

„Donatas dega noru ir ryžtu, o tokie žaidėjai visada būna labai naudingi. D.Tarolis yra jaunas krepšininkas, kuris turi puikų šansą tobulėti ir mokytis iš aukščiausio lygio aukštaūgių brolių Lavrinovičių. Tikimės, kad Donato žaidimo kreivė kasmet vis kils aukštyn“, – sakė „Lietkabelio“ direktorius Mantas Ignatavičius.

D.Tarolis 2014–2015 metų sezone gynė Kauno „Žalgirio“ garbę, o pernai pirmą kartą ragavo legionieriaus duonos, kai vilkėjo Traiskircheno „Arkadia Lions“ marškinėlius.

Austrijos pirmenybėse D.Tarolis aikštelėje praleisdavo po 21 minutę, įmesdavo 10,8 taško (61 proc. dvitaškių), atkovodavo 4,7 kamuolio, atlikdavo 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 9,1 naudingumo balo.

„Lietkabelio“ dėlionėje liko vienas nežinomasis, kadangi Lorenzo Williamsas dalyvauja peržiūroje ir kitą savaitę bus nuspręsta, ar amerikietis įžaidėjas liks Panevėžyje. Jeigu taip nenutiks, bus ieškomas naujas atakų organizatorius, kuris sudarys tandemą su Žygimantu Janavičiumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.