EUROLYGA 2023

„Knicks“ žvaigždė – apie tai, kas laukia naujokų, ir lošimus

Mindaugas Kuzminskas jau pluša „New York Knicks“ treniruotėse, kurios nėra privalomos. Visi ekipos krepšininkai susirinks tik rugsėjo pabaigoje. Niujorko komanda turės atlikti nemažai darbo – vasarą iš esmės pasikeitė visa ekipa, joje dirbs naujas treneris.

D.Rose'as laukia gero sezono.<br>AFP/Scanpix nuotr.
D.Rose'as laukia gero sezono.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 9, 2016, 9:22 AM, atnaujinta May 13, 2017, 4:15 PM

Vienas iš naujokų – traumas užmarštyje bandantis palikti Derrickas Rose'as. 27-erių gynėjas jau žino, ko reikalaus iš likusių komandos narių, tarp kurių – ir M.Kuzminskas.

„Stumsiu juos į priekį. Stumsiu tam, kad jie būtų geriausi, kokie gali būti. Mes žinome, kad esame vienas kitam reikalingi. Turime išlikti kartu, tapti artimi.

Pradžioje tai bus nelengva, bus sunku ir nemalonu, bet manau, kad turime pakankamai talento ir išspręsime visus nesklandumus“, – kalbėdamas su „Sport Illustrated“ sakė 191 cm ūgio gynėjas.

D.Rose'as praėjusį sezoną žaidė 66 rungtynes ir vidutiniškai rinkdavo 16,4 taško. Tiek daug rungtynių jis nebuvo žaidęs nuo 2010–2011 metų sezono. Vėliau užklupusios traumos sugadino krepšininko karjerą ir daugelis jį jau nurašė.

„Aš tiesiog noriu laimėti. Turiu savų, asmeninių tikslų, bet tiesiog noriu laimėti. Pagrindinis tikslas naujame sezone – tiesiog laimėti ir būti laimingam. Praėjusį sezoną nepatekau į atkrintamąsias varžybas, todėl šiais metais noriu keliauti kaip įmanoma toliau“, – kalbėjo D.Rose'as.

Kiek anksčiau D.Rose'as sulaukė pašaipų, kai pasakė, kad „Knicks“ gali laimėti visas reguliariojo sezono rungtynes.

„Turėjau omenyje, kad esu žaidęs komandose, kuriose prieš išeidamas į aikštę galvodavau: kaip mes galime laimėti? Ši „Knicks“ komanda tokia, su kuria eidamas žaisti galvosiu: mes galime laimėti šias rungtynes“, – aiškino jis.

Krepšininkas yra užkietėjęs kompiuterinių žaidimų aistruolis – juos žaidžia su komandos draugais, o kartais nevengia palošti iš pinigų azartinius žaidimus.

„Aš ir visi mano draugai turi „PlayStation“ kompiuterį. Jį nešamės visur – ir ten, kur keliaujame. Kartais lošiame ir azartinius žaidimus – tai labai linksma, ypač tada, kai laimi pinigų“, – juokėsi jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.