EUROLYGA 2023

BBL reguliariajame sezone žais du Lietuvos klubai

Naujajame Baltijos krepšinio lygos

BBL viso rungtyniaus šeši Lietuvos klubai.<br>M.Patašiaus nuotr.
BBL viso rungtyniaus šeši Lietuvos klubai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2016-09-12 14:23, atnaujinta 2017-05-13 08:06

Reguliariajame sezone varžysis du Lietuvos klubai. A grupėje Kėdainių „Nevėžio“ ekipa kovos su Pernu „Port of Parnu“ (Estija), Raplos „Avis“ (Estija), Rygos „Barons“ (Latvija), Jūrmalos „Jūrmala-Fenikss“ (Latvija), Liepojos „Liepaja-Triobet“ (Latvija) ir Atyrau „Barsy“ (Kazachstanas) komandomis.

B grupėje Pasvalio „Pieno žvagždžių“ krepšininkai susitiks su Rakverės „Tarvas“ (Estija), Talino TTU (Estija), Valmieros „Valmiera-Ordo“ (Latvija), „Jėkabpils“ (Latvija), Uogrės „Kuhmo Tyres“ (Latvija) ir Mogiliavo „Borisfen“ (Baltarusija) ekipomis.

Po keturias stipriausias grupių komandas pateks į aštuntfinalį. Į jį tiesioginius kelialapius gavo keturi Lietuvos klubai – BBL čempionai Šiaulių „Šiauliai“, Prienų-Birštono „Vytautas“, Panevėžio „Lietkabelis“ ir Utenos „Juventus“, taip pat – Tartu „Rock“ (Estija), „Ventspils“ (Latvija), Talino „Kalev-Cramo“ (Estija) ir Talino „TLU-Kalev“ (Estija) komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.