EUROLYGA 2023

„Rockets“ vadovams – klubo superžvaigždės raginimas dėl D. Motiejūno

Donato Motiejūno agentas praėjusią savaitę garsiai reiškė nepasitenkimą „Houston Rockets“ klubo vadovų siūloma sutartimi 26-erių krepšininkui ir teigė, kad abi pusės toliau lauks. Tačiau „Rockets“ lyderis Jamesas Hardenas norėtų, kad ši situacija būtų išspręsta kuo greičiau.

Prabilo J.Hardenas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Prabilo J.Hardenas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-09-20 17:31, atnaujinta 2017-05-12 11:48

Nors iki NBA klubų stovyklų pradžios lieka dar savaitė, J.Hardenas pats suorganizavo komandos narių stovyklą.

Čia jis pasigedo lietuvio D.Motiejūno.

„Labai svarbu, kad Donatas prisijungtų kaip įmanoma greičiau. Turime pradėti spręsti įvairius klausimus visi kartu“, – sakė J.Hardenas.

Pats J.Hardenas visą vasarą dirbo tam, kad taptų geresniu krepšininku. Kitus komandos narius jis sukvietė, nes nori pasirodyti geriau nei praėjusį sezoną, kai „Rockets“ iškrito pirmajame atkrintamųjų etape.

„Sportavau visą vasarą. Praėjęs sezonas buvo labai prastas, nuviliantis. Nenoriu, kad tai vėl pasikartotų. Sporto salėje dirbau tam, kad paruoščiau savo mintis, kūną ir sielą“, – kalbėjo NBA žvaigždė.

Primename, kad D.Motiejūnas vis dar lieka be geresnės nei norėtų sutarties NBA. „Houston Rockets“ klubas krepšininkui pateikė tik kvalifikacinį pasiūlymą, bet 25 metų 213 cm ūgio starto sudėties vertas centras nori daugiau.

D.Motiejūno agentas B.J.Armstrongas viešai pareiškė, kad „Rockets“ tiesiog mėgina išpešti sau naudos iš situacijos, todėl per derybas ir nelinksta pasiūlyti daugiau nei 3,4 milijono JAV dolerių kvalifikacinę sutartį.

D.Motiejūno agentas B.J.Armstrongas yra viešai pareiškęs, kad lietuvis gali ir nepasirašyti kvalifikacinės sutarties. Esą jie dabar laukia, ką iki spalio 1-osios darys „Rockets“ klubas.

B.J.Armstrongas patvirtino, kad derybos su „Rockets“ vyksta, bet nieko palankaus išpešti nepavyksta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.