EUROLYGA 2023

D. Lavrinovičius žada kovą „Žalgiriui“: „Stengsimės ne tik panervinti“

Panevėžio „Lietkabelis“ vasarą kaip reikiant sustiprėjo, buvo pakviestas į Europos taurės turnyrą ir yra pasirengęs nusiklijuoti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) vidutinioko etiketę. Pirmasis jų varžovas – ne bet kas, o Lietuvos čempionas Kauno „Žalgiris“, ketvirtadienį atvykstantis į Panevėžį.

D.Lavrinovičius.<br>G.Šiupario nuotr.
D.Lavrinovičius.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2016, 9:58 AM, atnaujinta May 12, 2017, 8:23 AM

Čia juos pasitiks visiškai pasikeitęs „Lietkabelis“ – komandą vasarą sustiprino Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, Mindaugas Lukauskis, Simas Galdikas, Gintaras Leonavičius, Benas Magdenas, Lorenzo Williamsas ir kiti žaidėjai.

Klubas jau paskelbė, kad pardavė 1400 abonementų, tad „Žalgiris“ gali tikėtis karštos atmosferos, kurią dar labiau įkaitinti mėgins „Lietkabelio“ krepšininkai.

„Stengsimės ne tik panervinti, bet kovoti iš visų jėgų. Tai pirmos rungtynės, „Žalgiris“ yra labiau patyręs. Mes turime daug jaunimo, viskas priklausys nuo to, kaip susitvarkys komanda su įtampa, nervais.

Juk tai neeilinės rungtynės – sezono startas ir dar su grandu, Lietuvos čempionu. Svarbiausia, kad žaidėjai tikėtų, jog galime laimėti, tada krepšinis bus lygiavertis.

Jeigu pasiduosime emocijoms, tai su „Žalgiriu“ gali baigtis liūdnai, bet tikime, kad galime parodyti geriausią krepšinį“, – prieš rungtynes lrytas.lt sakė D.Lavrinovičius.

Jis kentė nugaros skausmus ir dėl to praleido kelerias kontrolines rungtynes, bet atrodo, kad ketvirtadienį žais. Mačas prasidės 18 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.