EUROLYGA 2023

CSKA krepšinio klubas per sezoną išleis 37 mln. eurų

Eurolygos čempione tapusi Maskvos CSKA krepšinio komanda išlieka ir pirma pagal turimą biudžetą – klubas paskelbė, kad surinko 37 milijonus eurų. „Džiaugiamės, kad mūsų biudžetas lieka stabilus, nors rublio kursas euro atžvilgiu ir keičiasi“, – rankomis trina klubo prezidentas Andrejus Vatutinas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir krepsinis.net inf.

2016-09-28 12:28, atnaujinta 2017-05-11 21:18

Pasak jo, kitą vasarą CSKA turės labai daug darbo, nes baigiasi kontraktai su dauguma žaidėjų, tarp kurių yra Milošas Teodosičius, Andrejus Voroncevičius, Kyle‘as Hinesas, Aaronas Jacksonas ir kiti.

„Pažiūrėkite, kas vyksta NBA – ten algos labai išaugo ir vasarą būrys Eurolygos žvaigždžių išvyko už Atlanto. Ką turi daryti Europos ekipos, norėdamos išlaikyti pajėgius žaidėjus? Teisingai – didinti atlyginimus“, – guodėsi A.Vatutinas.

į tarpsezonį CSKA atsisveikino tik su Demetriusu Nicholsu ir keliais vietiniais žaidėjais, o jų vietas užėmė Semionas Antonovas, Jamesas Augustine‘as ir Jeffas Ayresas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.