EUROLYGA 2023

D. Sabonis galingai debiutavo „Thunder“ – sužavėjo klubo žvaigždę

Domantas Sabonis sužaidė pirmąsias rungtynes su „Thunder“ apranga – tiesa, tai tebuvo ekipos tarpusavio žaidėjų mačas. Ketvirtąją treniruočių stovyklos dieną aikštėje susitiko „Baltųjų“ ir „Mėlynųjų“ komandos. Čia galingai pasirodė dvidešimtmetis Domantas Sabonis, sužavėjęs klubo superžvaigždę Russellą Westbrooką.

D.Sabonis.<br>Facebook nuotr.
D.Sabonis.<br>Facebook nuotr.
D.Sabonis.<br>Twitter.com nuotr.
D.Sabonis.<br>Twitter.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 28, 2016, 11:00 AM, atnaujinta May 11, 2017, 9:24 PM

Lietuvis pelnė 14 taškų, o jo „Baltųjų“ ekipa šventė pergalę 73:67. Rungtynes stebėjo 2000 moksleivių.

D.Sabonis sudarė „Baltųjų“ startinį penketą su Stevenu Adamsu, Andre Robersonu, Victoru Oladipo ir Russellu Westbrooku. Vien per pirmą kėlinį lietuvis surinko dešimt taškų ir pataikė pirmus keturis savo metimus – tarp jų ir tritaškį.

D.Sabonis daugiausiai žaidė derinį du prieš du su V.Oladipo ir tai klubo naujokams sekėsi puikiai. V.Oladipo šią vasarą po mainų atvyko iš „Orlando Magic“.

„Jis tikras vyras. Domantas žino kaip žaisti šį žaidimą. Žino, kokias pozicijas užsiimti. Kaip patys matėte – jis gali žaisti“, – džiaugsmo neslėpė R.Westbrookas.

„Jis supranta žaidimą puikiai. Domantas bus svarbi ekipos dalis jau šiais metais“, – neabejojo A.Robersonas, taip pat pelnęs 14 taškų.

Rungtynėse netrūko intensyvumo, o vienu momentu D.Sabonis atliko perdavimą įkertančiam R.Westbrookui – derinys „žemė-oras“ nepavyko, nes perdavimas buvo per aukštas.

R.Westbrookas iš pradžių pažiūrėjo į D.Sabonį, tada nusišypsojo ir plekštelėjo lietuviui.

„Žinojome, ką norime padaryti, tik šį kartą nepavyko“, – šypsojosi D.Sabonis.

„Tai buvo mano kaltė. Mačiau jį, bet greitai nesureagavau. Žaisdami kartu įgausime patirties vis daugiau“, – juokėsi „Thunder“ žvaigždė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.