EUROLYGA 2023

Ne vieną LMKL žvaigždę užauginusi Plungė tęs savo tradicijas

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) projektas „Tapk krepšinio žvaigžde“ lankėsi Plungėje, kur mergaites rinktis krepšinį skatino Rima Valentienė, Lina Pikčiūtė ir trys Klaipėdos „Fortūnos“ žaidėjos: Roberta Mizgerytė, Simona Dobrovolskytė bei Roberta Daraškevičiūtė.

Plungė tęs savo tradicijas.<br>LMKL nuotr.
Plungė tęs savo tradicijas.<br>LMKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lmkl.lt

Sep 30, 2016, 12:56 PM, atnaujinta May 11, 2017, 5:36 PM

„Matėme daug gražių ir perspektyvių merginų. Tikimės, kad kuo daugiau mergaičių pradės lankyti treniruotes Plungėje“, – vylėsi R.Mizgerytė.

Plungės sporto ir rekreacijos centro trenerė Edita Lapienė priminė apie LMKL žvaigždes, kurios užaugo Plungėje.

„Plungėje yra gimusi ne viena žvaigždė. Čia treniravosi Monika Grigalauskytė, o Vitalija Kaminskytė ilgą laiką šioje salėje liejo prakaitą. Manau, kad užauginsime ne vieną žvaigždę. Mergaitės tikrai turi į ką lygiuotis“, – džiaugėsi E.Lapienė.

Gausus būrys mergaičių išbandė savo rankos taiklumą mesdamos į krepšį ir atliko įvairius pratimus, susijusius su krepšiniu.

Projektas bus tęsiamas viso sezono metu, o garsios LMKL krepšininkės taip pat lankysis Šiauliuose, Marijampolėje ir kituose miestuose. Krepšininkės vyks į sporto mokyklas, stebės mergaičių tobulėjimą bei pačios ves treniruotes ir dalins naudingus patarimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.