EUROLYGA 2023

Į juodą kelią įžengęs Dainius Adomaitis nori komandos kaip kumščio

Dainius Adomaitis išgyveną sunkius laikus. Klaipėdos „Neptūnas“ irgi. Lietuvos krepšinio lygos (LKL) vicečempionu su uostamiesčio komanda tapęs 42 metų strategas šį sezoną pradėjo tragiškai.

D.Adomaitis puolimu patenkintas.<br>T.Bauro nuotr.
D.Adomaitis puolimu patenkintas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 1, 2016, 8:17 PM, atnaujinta May 11, 2017, 4:00 PM

„Neptūnas“ šeštadienį po pratęsimo 90:94 nusileido Kėdainių „Nevėžio“ komandai. Tai buvo antrasis mačas, kada „Neptūnas“ žaidė pratęsimą. Jo prireikė per kovą su Prienų-Birštono „Vytautu“. Tada Virginijus Šeškus su savo ekipa laimėjo 79:76.

„Neptūną“ 61:55 nugalėjo ir Pasvalio „Pieno žvaigždės“.

„Turime išmokti žaisti kaip komanda. Tiek gynyboje, tiek puolime. Kiekvieną kartą žaidžiame nuo vienos problemos iki kitos. Kai esi komanda, kumštis, tada tai išsprendi greitai, o mes užtrunkame per ilgai, kad aikštėje išspręstume problemą. Šįvakar „Nevėžis“ turėjo 15 papildomų atakų. 24 taškus jie pelnė po to, kai atsikovojo kamuolį ir iškart kartojo metimą. Puolimas „ok“, nėra ką kalbėti, bet kai duodi įmesti 24 taškus...“, – sakė D.Adomaitis, kai patyrė trečiąjį iš eilės pralaimėjimą LKL čempionate.

Jau dabar kalbama, kad D.Adomaičio situacija Klaipėdos klube – sudėtinga. Dar vasarą su galimybe dirbti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinėje sietas strategas sulaukia vis daugiau spaudimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.