EUROLYGA

Tarp šešiasdešimties geriausių Eurolygos žaidėjų – Jonas Mačiulis

Portalas „Eurohoops.net“ toliau tęsią geriausių Eurolygos žaidėjų pristatymą. Šio puslapio apžvalgininkas sudarė 100 geriausių žaidėjų sąrašą ir į jį įrašė trečią lietuvį – Madrido „Real“ puolėją Joną Mačiulį, kuriam skyrė 60-ąją vietą.

J.Mačiulis.<br>G.Šiupario nuotr.
J.Mačiulis.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2016, 1:44 PM, atnaujinta May 11, 2017, 10:54 AM

Kiek anksčiau reitinge buvo paminėti Paulius Jankūnas (99 vieta) ir Mantas Kalnietis (80 vieta).

„Vienas fiziškai kiečiausių ir įvairiapusiškiausių puolėjų Eurolygoje. „Real“ komandoje, kurioje yra ir Rudy Fernandezas, J.Mačiulio vaidmuo nei iš tolo neprimena to vaidmens, kurį jis gaudavo Kauno „Žalgiryje“, Milano „Emporio Armani“ ar Atėnų „Panathinaikos“ klubuose.

Jono statistika suprastėjo, bet net kildamas nuo suolo jis yra svarbus žaidėjas, galintis daryti įtaką rungtynių rezultatui.

Jis yra užsispyręs gynyboje ir kovodamas dėl kamuolių, bet ne kartą įrodė ir tai, kad yra pavojingas puolime. Marido komandoje jo vaidmuo yra apribotas, kaip ir įtraukimas į puolimo schemas“, – apie lietuvį rašė apžvalgininkas.

Praėjusį sezoną 31-erių J.Mačiulis rinkdavo tik po 4,7 taško per rungtynes. Pavyzdžiui paskutiniame sezone, kai vilkėjo „Žalgirio“ marškinėlius, jis rinkdavo po 14 taškų, o Italijoje ir Graikijoje peržengavo dešimties taškų vidurkį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kuo baigsis V. Blinkevičiūtės žaidimas su rinkėjais?