EUROLYGA 2023

D. Gailius apie skaudų pralaimėjimą „Žalgiriui“: „Viskam buvome pasiruošę“

Kauno „Žalgiriui“ po įtemptos kovos 74:66 nugalėjus „Lietuvos rytą“, kauniečių lyderiai džiaugėsi sunkia pergale, o nerezultatyviai rungtyniavęs Deividas Gailius neslėpė nusivylimo.

D.Gailius.<br>M.Kulbio nuotr.
D.Gailius.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Ivaškaitė

Oct 8, 2016, 8:27 PM, atnaujinta May 11, 2017, 6:20 AM

Pralaimėjimą patyręs „Lietuvos ryto“ žaidėjas Deividas Gailius šiandien pelnė tik 6 taškus ir rezultatu jautėsi nusivylęs: „Varžovų žaidimas mūsų nenustebino, viskam buvome pasiruošę. Tik runtynių gale įkritom į duobę, iš kurios taip ir nebeišlipom. „Žalgiris“ pabaigoje sužaidė gerą atkarpą, atitrūko, o mūsų žaidimas strigo, todėl toks ir rezultatas“

Krepšininkas teigė, kad pralaimėjimas bus gera pamoka: „Dar kartą įsitikinome, kad galime su jais žaisti. Jau greitai Europos taurės startas, todėl dabar reikia tiesiog daug dirbti ir ištaisyti savo klaidas“.

Paklaustas apie naujojo įžaidėjo Rashauno Broaduso atvykimą, D. Gailius gyrė komandos draugą: „Roshaunas tikrai gerai įsiliejo į komandą. Dar matosi, kad jam sunku, bet stengiasi, noro turi, todėl viskas bus gerai“.

Tuo tarpu nugalėtojų gretose rezultatyviausiai žaidęs kanadietis Kevinas Pangosas pripažino, kad pirmą kartą žaisti LKL grandų mūšyje buvo puiki patirtis: „Smagu, kad išvažiuojame su pergale, bet svarbiau, jog tiek man, tiek komandai, šios rungtynės davė daug pamokų. Manau, kol kas tai buvo geriausias mūsų pasirodymas“.

„Atmosfera arenoje buvo puiki, galima jausti, kiek daug krepšinis reiškia lietuviams. Abi komandos labai norėjo laimėti ir sulaukė garsaus sirgalių palaikymo. Tokios rungtynės sportininkams visada įsimena“ – sakė krepšininkas.

Kitas „Žalgirio“ legionierius Brockas Motumas pripažino, kad žaisti Vilniuje visada sunku, o vilniečių komanda šį sezoną yra gerokai pasikeitusi.

„Rungtynės buvo puikus išbandymas prieš Eurolygos mačą, kuriam tikrai smarkiai ruošiamės. Liko savaitė, todėl labai gerai, jog pasitikrinome savo jėgas ir išsivežame pergalę“ – sakė australas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?