EUROLYGA 2023

„Šiaulių“ treneris vėl burnojo ant žaidėjų: „Kaip jiems negėda?“

V.Pauliukėnas neslėpė nepasitenkinimo.<br>G.Šiupario nuotr.
V.Pauliukėnas neslėpė nepasitenkinimo.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2016, 10:41 PM, atnaujinta May 11, 2017, 4:57 AM

Tragiškai sezoną pradėję „Šiaulių“ krepšininkai pralaimėjo ir penktąsias Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes. Šiauliečiai savo aikštėje 60:97 nusileido Prienų-Birštono „Vytautui“. Treneris Vaidas Pauliukėnas po rungtynių ir vėl nevyniojo į vatą.

„Negaliu įeiti į jų širdis ir pasakyti kas yra. Kai lygiai lošiame tai lošiame, bet kai žaidimas eina į apačią, mes nuleidžiame rankas ir nebežinome kas ką dengia.

Neįsivaizduoju nuo ko pradėti. Nei aš, nei treneris Robertas Giedraitis neįsivaizduojame nuo ko pradėti, kad jie pradėtų laisvai žaisti. Kaip robotai.

Jei neapsigini ir tau iš po krepšio meta. Jei mes ruošiamės, bet niekas nepavyksta. Aš juk neįšeisiu ir neapsiginsiu. Vakar treniruotėje viskas buvo gerai. Su Robertu sakėme, kad super. Bet ateina rungtynės, visi išsilaksto į šonus ir liekame gėdoje. Kaip jiems negėda, nežinau“, – konferencijoje kalbėjo V.Pauliukėnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.