EUROLYGA 2023

D. Lavrinovičius galvoja apie sugrįžimą: „Gyvenime nutinka stebuklų“

Panevėžio „Lietkabelio“ ekipoje kartu su broliu rungtyniaujantis Darjušas Lavrinovičius šį sezoną oficialiose rungtynėse vis dar nepasirodė ant parketo. To priežastis – krepšininką kankinantys nugaros skausmai.

Darjušas Lavrinovičius<br>K. Kavolėlio nuotr.
Darjušas Lavrinovičius<br>K. Kavolėlio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Ivaškaitė

Oct 9, 2016, 4:18 PM, atnaujinta May 11, 2017, 5:25 AM

„Vis dar jaučiu nugaros traumą, bet po truputį sveikstu ir tikiuosi greitu metu pasirodyti aikštėje. Visa jėga treniruotis su komanda dar negaliu, tačiau daug dirbu individualiai“ – lrytas.lt sakė žaidėjas.

D.Lavrinovičius šmaikštavo, kad jo broliui Kšištofui dabar rungtynėse tenka dirbti dvigubai, tačiau pripažino, kad brolis su šia užduotimi tvarkosi puikiai.

Paklaustas, ar turi šansų pasirodyti kitą savaitę vyksiančiame Europos taurės mače, kuriame „Lietkabelis“ bandys įveikti Skopjės MTZ komandą, krepšininkas išliko optimistiškas: „Dar niekas neaišku, visko gali būti. Gyvenime kartais nutinka stebuklų.“

Aukštaūgis pabrėžė, kad yra itin patenkintas savo ekipa: „Labai džiaugiuosi komandos pasirodymu, demonstruojame tikrai kokybišką žaidimą. Manau, matyti tokį „Lietkabelį“ malonu ne tik klubo vadovybei ir panevėžiečiams, bet ir daugeliui lietuvių.“

Krepšininkas taip pat teigė, kad puikus „Lietkabelio“ pasirodymas jam nėra siurprizas: „Nebuvo taip, kad labai nustebintų žaidimas. Per karjerą daug kartų esu matęs, kai mažesni klubai čempionatus laimi prieš žymiai stipresnius varžovus.“

„Atvykdamas žinojau, kad klube bus geras kolektyvas, ir reikėjo tiesiog visiems susižaisti, išmokti suprasti vienam kitą. Puikų darbą padarė trenerių štabas, todėl dabar bandysime toliau rodyti gerus rezultatus ir išlaikyti aukštą lygį“, – sakė žaidėjas.

Panevėžio „Lietkabelis“ jau šį sekmadienį namuose priims Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipą, o spalio 12 dieną žais pirmąjį Europos taurės mačą su stipriausiu makedonų klubu „MZT Skopje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.