EUROLYGA 2023

Įspėjimas serbų strategui: naujas Lietuvos rinktinės treneris – jau aiškus

Penktąją vietą FIBA reitinge užimančios Lietuvos rinktinės vyriausiojo trenerio postas buvo sudominęs specialistą iš Serbijos. Krepsinis.net žiniomis, Saša Obradovičius buvo susidomėjęs galimybe pakeisti Joną Kazlauską ir jo kandidatūrą norėjo iškelti jį atstovaujanti agentūra, bet šią nuo šio žingsnio sustabdė įspėjimas iš Kauno.

Saša Obradovičius nekels kandidatūros tapti Lietuvos rinktinės treneriu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Saša Obradovičius nekels kandidatūros tapti Lietuvos rinktinės treneriu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Edgaras Pulkovskis, krepsinis.net

2016-10-16 18:31, atnaujinta 2017-05-10 19:04

„BeoBasket“ atstovai susisiekė su Lietuvos krepšinio federacijai (LKF) artimu šaltiniu ir šis pasakė, kad nėra prasmės kandidatuoti į rinktinės vyr. trenerio postą, kadangi viskas jau nuspręsta ir Dainius Adomaitis perims nacionalinės komandos vairą. Toks patikimo šaltinio pasakymas privertė apsigalvoti ir S.Obradovičiaus kandidatūros nekelti.

47-erių S.Obradovičius šiuo metu netreniruoja jokio klubo, bet pastaruosius ketverius metus buvo Berlyno ALBA vyr. treneriu. 2014–2015 m. sezone serbas buvo išrinktas geriausiu Vokietijos lygos treneriu. 2010–2012 m. S.Obradovičius stovėjo prie Donecko ekipos vairo ir su ja tapo Ukrainos čempionu.

Šešis įvairius prabos medalius kaip su Serbijos rinktine kaip žaidėjas iškovojęs S.Obradovičius yra vadinamas vienu talentingiausių jaunosios trenerių kartos atstovu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.