EUROLYGA 2023

Po pralaimėjimo Atėnuose – emocinga Šarūno Jasikevičiaus kalba

Kauno „Žalgiris“ nesėkmingai pradėjo pasirodymą Eurolygos varžybose, kai praėjusią savaitę Atėnuose 76:84 nusileido „Panathinaikos“ krepšininkams.

Š.Jasikevičius.<br>M.Kulbio nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2016, 1:24 PM, atnaujinta May 10, 2017, 6:16 PM

Po šių rungtynių Lietuvos čempionų treneris Šarūnas Jasikevičius turėjo daug žodžių savo auklėtiniams. Rūbinėje jis pasakė uždegančią kalbą, kuri išplito internete.

Pagrindinis Š.Jasikevičiaus kalbos akcentas – tikėjimas komanda ir išankstinių prognozių neigimas.

„Nesvarbu kurioje arenoje ir prieš ką žaidžiame. Mes tikimės laimėti, gal jūs manimi netikite. Man nusispjaut ant prognozių, kurios skiriamos mums. Mes turi gerą, labai gerą, komandą.

Gal jūs prieš tokius varžovus ateinate sužaisti gerai ir pakovoti. Bet mes nekovojame. Turime kovoti kūnu ir galva. Dažniausiai, galva yra svarbiau. Šį kartą per daug klydome, kad laimėtume. Per daug klaidų.

Suprantate, kokie geri galite būti? Šios rungtynes – neišnaudota galimybė. Turime dar 29 rungtynes pasitaisyti. Tikiu, kad ir jūs jaučiate, kokie geri galime būti. Turite tuo tikėti.

Nesirengiu prieš „Fenerbahce“ ar CSKA tik kovoti. Tikiuosi laimėti. Jeigu jūs nesuvokstite, kad maži dalykai vėliau taps dideliais, niekada nepadarysime žingsnio į priekį. Pirmyn“, – ragino Š.Jasikevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.