EUROLYGA 2023

Rinktinės trenerio detektyvas toliau kelia bangas: informacija slepiama

Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vadovai ir jos prezidentas Arvydas Sabonis, nepaaiškinama paslaptimi apgaubę naujojo šalies vyrų rinktinės trenerio paskyrimą, sutrikdė net LKF Vykdomojo komiteto narius.

LKF prezidentas A.Sabonis<br>V.Bitvinsko nuotr.
LKF prezidentas A.Sabonis<br>V.Bitvinsko nuotr.
Apie naujojo rintinės trenerio kandidatūrą informacijos neturi net kai kurie LKF Vykdomojo komiteto nariai.
Apie naujojo rintinės trenerio kandidatūrą informacijos neturi net kai kurie LKF Vykdomojo komiteto nariai.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 19, 2016, 4:06 PM, atnaujinta May 10, 2017, 2:27 PM

Iškart po sezono atidarymo rungtynių ketvirtadienį Regionų krepšinio lyga (RKL) rengia Vykdomojo komiteto, kurį sudaro 5 klubų atstovai ir RKL vadovybė, posėdį. Pagrindinis klausimas, kurį svarstys lygos klubų atstovai – jau kitą savaitę LKF posėdyje vyksiantis naujo Lietuvos rinktinės trenerio paskyrimas.

„Regionų krepšinio lyga turi vieną balsą LKF Vykdomajame komitete. Artėjant tokiam svarbiam klausimui kaip Lietuvos rinktinės trenerio paskyrimas, būtina išgirsti mūsų klubų poziciją. Norime, kad būsimas balsavimas tinkamai reprezentuotų visos lygos nuomonę“, – sakė RKL direktorius Aleksas Makulavičius.

„Rinktinės trenerio tema tapo itin aktuali viešojoje erdvėje pasigirdus spekuliacijų, kad jau neva sutarta su Dainiumi Adomaičiu. Iš LKF jokios informacijos dėl kandidatų neturime, nežinome ir kokiu principu vyks rinkimai. Norime tinkamai tam pasiruošti, kad galėtume argumentuotai diskutuoti ir balsuoti“, – apie būsimo RKL posėdžio svarbą pasakojo lygos direktorius.

2016-2017 m. RKL čempionate rungtyniaus 41 komanda dviejuose pajėgumo divizionuose – A ir B. Pajėgesniame A divizione žais 16 komandų. B divizione 25 ekipos padalintos į 3 grupes regioniniu principu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.