EUROLYGA 2023

Tokių gniuždančių epitetų Jonas Valančiūnas iš NBA apžvalgininkų dar negirdėjo

Po tokio pasirodymo „Raptors Republic“ apžvalgininkas maišė su žemėmis lietuvį ir jam skyrė absoliučiai blogiausią įvertinimą.

J.Valančiūnui niekas nesisekė rungtynėse su „Wizards“.<br>AP nuotr.
J.Valančiūnui niekas nesisekė rungtynėse su „Wizards“.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net ir lrytas.lt inf.

Oct 22, 2016, 2:59 PM, atnaujinta May 10, 2017, 9:49 AM

Po tokio pasirodymo „Raptors Republic“ apžvalgininkas maišė su žemėmis lietuvį ir jam skyrė absoliučiai blogiausią įvertinimą.

„Visi nusipelnė kritikos, bet blogiau už J.Valančiūną nerungtyniavo niekas. Jis žaidė tragiškai – gynyboje atrodė kaip stulpas, nes nuolat pamesdavo savo žaidėją ir neatlikdavo derinio „du prieš du“.

Kas čia buvo per mėšlas? Jis taip nori pradėti savo persilaužymo sezoną? Negalima taip žaisti“, – griežtai „Twitter“ paskyroje pasisakė „Raptors Republic“ apžvalgininkas Williamas Lou, kuris rungtynių metu lietuvio žaidimą vertino keiksmažodžiais.

Kitas apžvalgininkas Blake‘as Murphy buvo kiek švelnesnis, tačiau kritikos taip pat negailėjo: „Gynyba pirmoje pusėje buvo košmariška ir tai geriausiai savo „Twitter“ paskyroje apibūdino Williamas Lou. Būna dienų, kai tau paprasčiausiai nesiseka žaisti, tačiau jis toks yra visą savaitę. Atrodo, kad jo būkle tik pablogėjo. Jis pernelyg geras žaidėjas, jog taip rungtyniautų.“

24-erių vidurio puolėjas iš Lietuvos ikisezoniniuose mačuose rungtyniaudavo po 22 minutes, įmesdavo po 10 taškų (42,5 proc. dvitaškių), sugriebdavo 7,6 kamuolio ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.