EUROLYGA 2023

Leo Westermannas: „Sirgaliai pareiškė savo nuomonę. Jie matė, kas buvo“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkams kautis su Tel Avivo „Maccabi“ neleido už menkiausią kontaktą pražangas skyrę rungtynių arbitrai. „Žalgirio“ legionierius Leo Westermannas aiškino, kodėl, jo nuomone, taisyklių traktavimas abiems komandoms buvo skirtingas, rašo portalas krepsinis.net. 

L.Westermannas.<br>M.Patašiaus nuotr.
L.Westermannas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Algimantas Bružas, krepsinis.net

Oct 28, 2016, 10:51 PM, atnaujinta May 9, 2017, 11:58 PM

„Manau, kad į rungtynes žengėme netinkamai nusiteikę. Jie buvo už mus kietesni ir agresyvesni – iškart ėmė mus spausti po visą aikštelę. Taip negalima išeiti į rungtynes namuose. Antroje pusėje mes buvome kietesni už juos, tačiau tada mums pradėjo nesisekti.

Teisėjai sušvilpė keletą pražangų mums, nes jie pirmoje pusėje buvo kietesni. Taip jau veikia krepšinis. Taigi manau, kad viską nulėmė rungtynių pradžia“, – mintimis dalinosi prancūzas.

– Manote, kad teisėjai kontaktą komandoms šiandien traktavo skirtingai?

– Tiesiog „Maccabi“ rungtynes pradėjo kiečiau ir jie į tai atsižvelgė. Taip jau krepšinis veikia. Nenoriu nieko kaltinti. Manau, kad mes turime patys tvarkytis su savo problemomis. Rungtynių pabaigoje sirgaliai pareiškė savo nuomonę. Jie matė, kas buvo.

– Šarūnas Jasikevičiaus anksčiau yra užsiminęs, kad „Žalgiris“ į rungtynes su stipresniais „ant popieriaus“ varžovais išeina su netinkamu nusiteikimu – žaisti, o ne laimėti. Ką jūs manote apie tai?

– Būtent. Mes turime žaisti dėl pergalės. Šiandien pralaimėjome „Maccabi“, kuri „ant popieriaus“ turėtų būti stipresnė, tačiau visi yra labai nusivylę, nes norėjo laimėti. Mes esame laimėtojai. Man patinka, kad mūsų treneris skiepija mums tokį mentalitetą. Mes stengsimės kautis dėl pergalės kiekvienose rungtynėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?