EUROLYGA 2023

Tomas Pačėsas mūru užstoja „Lietuvos ryto“ krepšininkus

Tomas Pačėsas su Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkais išgyvena gan sudėtingą periodą. „Lietuvos rytas“ šį sezoną nė karto neiškovojo pergalės Europos fronte, o savaitgalį patyrė antrąjį iš eilės pralaimėjimą Lietuvos čempionate.

T.Pačėsas.<br>R.Vyšniausko nuotr.
T.Pačėsas.<br>R.Vyšniausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2016, 5:15 PM, atnaujinta May 9, 2017, 7:29 PM

„Lietuvos rytas“ išvykoje 78:79 nusileido Klaipėdos „Neptūno“ komandai, o prieš tai išvykoje 74:81 krito prieš Utenos „Juventus“.

Europos taurėje „Lietuvos rytas“ išvykoje 76:80 pralaimėjo Bilbao „Basket“ komandai bei 71:76 išvykoje krito prieš Maskvos srities „Chimki“.

Trečiadienį Europos taurės B grupėje T.Pačėsas dar kartą mėgins iškovoti pirmąją pergalę. „Lietuvos rytas“ ir vėl žais išvykoje. Šįkart – su Berlyno „Alba“ klubu.

„Turim realius šansus. Daugelis mums nedavė šansų ir kai važiavome į Bilbao. Sakė, kad neturim šansų, nes jie „Barcelona“ ekipą nugalėjo, esą mes visai ne to lygio komanda. Ne, mes esame labai kovingi. Aš džiaugiuosi, kad šita komanda rodo charakterį, rodo kovą. To ir galime tikėtis Vokietijoje“, – apie būsimas rungtynes kalbėjo T.Pačėsas.

Plačiau – „Lietuvos ryto“ televizijos reportaže.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?