EUROLYGA 2023

Ypatingas brolių Lavrinovičių gimtadienis - toks, kokio dar neturėjo

Panevėžio „Lietkabelio“ komandos kelionė į trečiąsias Europos taurės turnyro rungtynes prasidėjo labai anksti.

Broliai Lavrinovičiai švenčia gimtadienį.
Broliai Lavrinovičiai švenčia gimtadienį.
Daugiau nuotraukų (1)

kklietkabelis.lt

Nov 1, 2016, 8:24 PM, atnaujinta May 9, 2017, 7:15 PM

Ekipos žaidėjai, treneriai ir personalas prie „Cido“ arenos rinkosi laikrodžiui rodant kiek po 3 valandos nakties. Broliai Lavrinovičiai buvo vieni paskutiniųjų, atvykę į susirinkimo vietą.

Vos aukštaūgiai išlipo iš automobilio, tuoj pat komandos draugai ėmė juos sveikinti su 37-uoju gimtadieniu.

„Mano gimtadienis? Aš net visai pamiršau. Ačiū ačiū“, – šypsojosi Darjušas. Netrukus broliai vienas kitam paspaudė rankas ir pasveikino su gimtadieniu.

Tokio gimtadienio, koks buvo 2016-ųjų lapkričio 1-ąją, broliams švęsti dar neteko, kadangi kelionė į Las Palmą užtruko net 15 valandų.

„Tokio gimtadienio dar tikrai neturėjau“, – sakė Darjušas ir jam antrino brolis Kšištofas.

Lavrinovičiai nors ir pavargę, tačiau po ilgos pertraukos gimtadienio dieną galėjo praleisti kartu, kadangi pastaraisiais metais juos skirdavo ne vienas tūkstantis kilometrų.

Iš Panevėžio ekipa išvyko į Rygos oro uostą, iš kur 3,5 valandos skrido į Barseloną. Tuomet laukė persėdimas į kitą lėktuvą ir dar tokios pat trukmės skrydis į Gran Kanarijos salą. „AC Hotel Iberia Las Palmas“ komanda pasiekė 18 valandą Lietuvos laiku arba 16 val. vietos laiku.

7 valandas praleisti ore ir dar tiek pat laiko oro uostuose arba važiuojant autobusu, nebuvo lengva niekam. Krepšininkai kaip įmanydami bandė pramankštinti savo kojas, kadangi žino, jog dar antradienį vakare laukia viena iš dviejų treniruočių „Gran Canaria“ arenoje.

„Lietkabelio“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis akcentavo, kad „Gran Canaria“ ekipa yra grupės favoritė, todėl laukia itin sunki kova. Strategas išskyrė Las Palmo ekipos amerikiečių trio – Bo McCalebbą, Richardą Handrixą ir Kyle’ą Kuricą.

Šeštadienį Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino“ LKL) dvikovoje su „Šiauliais“ oficialiose rungtynėse su „Lietkabelio“ apranga debiutavo D.Lavrinovičius, kuris trečiadienį sugrįš ir į Europos taurės kovas.

„Gran Canaria“ ir „Lietkabelio“ dvikova prasidės trečiadienį 22 valandą Lietuvos laiku. Mačą galima bus stebėti ne tik per lietuviškąjį SPORT1, bet ir per „Eurosport 2“ kanalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.