EUROLYGA 2023

Tomas Pačėsas po mačo Berlyne prakalbo apie krepšinio dievus

„Jeigu krepšinio dievai yra, tai jie mūsų tikrai nesaugo“, – ištarė „Lietuvos ryto“ krepšinio ekipos treneris Tomas Pačėsas.

T.Pačėsas.<br>R.Vyšniausko nuotr.
T.Pačėsas.<br>R.Vyšniausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 2, 2016, 9:15 PM, atnaujinta May 9, 2017, 5:35 PM

Europos taurės B grupės varžybose Vilniaus ekipa trečiadienį Berlyne po dviejų pratęsimų 115:124 (19:17, 25:28, 15:19, 33:28, 11:11, 12:21) pralaimėjo Berlyno „Alba“ krepšininkams. Tai buvo trečioji „Lietuvos ryto“ nesėkmė šiame turnyre iš tiek pat galimų.

„Du kartus galėjome laimėti rungtynes. Esant rezultatui 93:91 mūsų naudai apmaudžiai suklydome. Tai buvo žaidybinė situacija, kurios būti neturėjo. Labai apmaudu. Bet nenoru nieko kaltinti – nuovargis buvo didžiulis, – sakė T.Pačėsas. Atvirkščiai – noriu pasveikinti savo komandą. Aš didžiuojuosi šitais karingais vyrais. Trejas rungtynes iš eilės žaidėme išvykose ir kas kartą rodėme charakterį. Mūsų neįmanoma sulaužyti psichologiškai“.

„Mes buvome pasiruošę. Pritrūko keleto detalių, kelių atkovotų kamuolių. Mūsų nereikalingos klaidos virto varžovų taškais. Tas nulėmė „Alba“ pergalę“, – kalbėjo T.Pačėsas.

Savo komandos puolimą pavadinęs fantastiniu, treneris gyrė ir varžovus: „Alba“ dar kartą parodė, kad yra puiki komanda, neatsitiktinai laimėjusi prieš Bilbao išvykoje“.

B grupės dugne atsidūrusio „Lietuvos ryto“ treneris pridūrė: „Privalome patys toliau kovoti, ambicijų ir jėgų tam turime“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.