EUROLYGA 2023

Įsiutęs turkų treneris išdėjo savo krepšininką į šuns dienas

Amerikiečio įžaidėjo Russo Smitho akcijų vertė turėjo gerokai kristi po rungtynių su Madrido „Real“. NBA duonos ragavęs 25 metų krepšininkas ir taip buvo arti iškeliavimo iš Stambulo „Galatasaray“ klubo, bet po Eurolygos rungtynių visiems aišku – kitokių kelių nėra.

E.Atamanas nepagailėjo savo žaidėjo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
E.Atamanas nepagailėjo savo žaidėjo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2016, 9:46 AM, atnaujinta May 9, 2017, 3:43 PM

„Galatasaray“ klubas 81:90 pralaimėjo Madrido „Real“ komandai ir Eurolygoje lieka vienintele komanda, kuri nėra patyrusi pergalės džiaugsmo.

Po šių rungtynių „Galatasaray“ treneris Erginas Atamanas iš šuns diena išdėjo R.Smithą.

„Mes žaidžiame be įžaidėjo, nes mūsų pagrindinis atakų organizatorius rungtyniauja siaubingai. Per šiuos penkis mačus jis mums nedavė nieko. Šįvakar aš jį į aikštę įleidau tik paskutinėmis minutėmis. Jeigu jis mums kažką suteiktų, tada turėtume progų laimėti. Kalbu apie R.Smithą“, – pareiškė E.Atamanas.

Prieš keletą dienų „Galatasaray“ klubo valdybos narys Canas Topsakalas irgi pyko ant žaidėjų: „Mes negauname to, ko norime iš R.Smitho ir Justino Dentmono.“

R.Smithas prieš „Real“ žaidė 9 minutes ir 20 sekundžių. Jis pelnė 6 taškus. Eurolygoje jis vidutiniškai žaidžia 9 minutes ir pelno po 7,6 taško.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.