EUROLYGA 2023

Lemtinga Donato Motiejūno diena: aišku, iki kada privalo apsispręsti

Donatas Motiejūnas dar turi laiko pagalvoti, ar priimti „Houston Rockets“ klubo pasiūlymą, tačiau daug erdvės jis neturi. Apie sunkias asmenines treniruotes socialiniuose tinkluose vis kalbantis D.Motiejūnas nuo praėjusio sezono taip ir nesužaidė nė vienerių rungtynių.

D.Motiejūnas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
D.Motiejūnas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2016, 6:17 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 10:49 AM

Krepšininkas atsisakė prisijungti prie rinktinės, nes laukė „Rockets“ pasiūlymo. D.Motiejūnas buvo sulaukęs kvalifikacinio pasiūlymo, bet norėjo geresnio kontrakto, tad nutarė laukti.

Dėl šios priežasties NBA sezonas prasidėjo be jo, tačiau galiausiai „Rockets“ nusprendė, kad lietuvis pravers komandai ir pateikė pasiūlymą.

„Rockets“ D.Motiejūnui pateikė keleto metų sutartį, kurioje nurodyta, kad už pirmąjį sezoną jis turėtų uždirbti 7 milijonus JAV dolerių.

Dabar jau aišku, iki kada D.Motiejūnas privalės tarti savo žodį.

„Rockets“ nori, kad jis apsispręstų iki lapkričio 23 dienos. Tokiu būdu Hjustono klubas nori pasilikti galimybę jį iškeisti. Pagal NBA taisykles, jeigu „Rockets“ pasirašys sutartį su D.Motiejūno po lapkričio 23 dienos, klubas jau negalės iškeisti žaidėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.