EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ žaidėjas R. Seibutis apgailestauja: „Komandai kažko trūksta“

Renaldui Seibučiui ši sezono pradžia yra viena blankiausių karjeroje. Kauno „Žalgirio“ krepšininkas Eurolygoje per rungynes vidutiniškai įmeta vos 1.2 taško, o ekipa sugebėjo iškovoti tik vieną pergalę ir patyrė keturis pralaimėjimus.

R. Seibutis<br>P. Mantauto nuotr.
R. Seibutis<br>P. Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2016, 10:52 AM, atnaujinta Apr 18, 2017, 9:49 AM

Tačiau gynėjas išlieka nusiteikęs optimistiškai ir interviu Eurolygos portalui pabrėžė, kad prieš akis laukia daug rungtynių.

Ruošiasi nukraujavusios „Barcelonos“ iššūkiui

„Su „Barcelona“ turėsime labai sunkias rungtynes ir būtina pasirodyti geriau, nei paskutiniuose dviejuose mačuose. Turėsime visas 40 minučių demontruoti solidų žaidimą, kiekvienas aspektas bus svarbus.

Nors „Barcelona“ turi daug traumuotų žaidėjų, bet dėl to jie nebus mažiau pavojingi. Tai varžovai įrodė tiek Tel Avive, tiek prieš Madrido „Real“ Ispanijos lygoje. Praėjusiais metais įveikėme šią komandą, tačiau tai jau praetis. Dabar stengsimės juos įveikti dar kartą.

Kol kas Eurolygoje pavyko įveikti tik „Baskonia“ ekipą. Turėjome šansų laimėti ir kitas rungtynes, bet tiesiog nepavyko. Bandome išlikti pozityvus, sunkiai dirbti ir ruoštis ateinantiems mačams.

Dar liko 25 varžybos, todėl laiko atsigriebti tikrai yra. Nors komandai vis dar kažko trūksta, bet diena po dienos stengiamės išspręsti savo problemas“, – kalbėjo krepšininkas.

Naujas Eurolygos formatas problemų nesukelia

„Man patinka atsinaujinusi Eurolyga. Kol kas sunku pasakyti, ar naujas formatas tikrai geresnis, bet jis įdomus ir rekalaujantis daugiau jėgų. Man labiau patinka, kai varžybos vyksta dažniau ir nereikia jų ilgai laukti.

Tai gerai ir sirgaliams, kuriems Lietuvoje krepšinis yra itin svarbus. Atmosfera rungtynėse būna įspūdinga, kad suprastum, reikia tiesiog tai pajusti. Nežinau ,kaip viskas būna kituose miestuose, bet krepšinis čia yra nepaprastai populiarus.

Žinoma, naujas turnyro formatas reiškia ir daugiau kelionių. Komandoje keliaudami visi laiką leidžia skirtingai. Aš lėktuvuose negaliu užmigti, todėl dažniausiai žiūriu filmus ar skaitau knygas. Pamėgau ir televizijos serialus- šiuo metu žiūriu „Kostiumuotuosius“. Tai puikus serialas, todėl džiaugiuosi, kad turiu dar daug neperžiūrėtų serijų ir nereikės laukti naujo sezono.

Šiais metais kelionėse kiekvienas turime komandos draugus, su kuriais kartu gyvename viešbučių kambariuose. Aš gyvenu su Edgaru Ulanovu, todėl kartu praleidžiame daug laiko. Iki šiol nebuvome susipykę, jis šaunus vyrukas. Tikrai gerai sutariame, nes abu esame gana ramūs“, – atskleidė R. Seibutis

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.