EUROLYGA 2023

Italijoje stringantis Mantas Kalnietis – Rusijos klubo akiratyje

Kazanės „Uniks“ tęsia naujo įžaidėjo paieškas po to, kai neįsigaliojo Lorenzo Browno sutartis dėl sveikatos problemų. „Uniks“ klubo prezidentas Jevgenijus Bogačiovas sakė, kad atakų organizatoriumi pretenduoja tapti keturi žaidėjai – du amerikiečiai, latvis ir lietuvis.

Mantas Kalnietis<br>AFP nuotr.
Mantas Kalnietis<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net inf.

Nov 16, 2016, 1:17 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 7:35 PM

„Turime sąraše lietuvį, latvį ir du amerikiečius. Bandome priimti teisingiausią sprendimą. Amerikietis nori labai didelės algos ir jam reikia rasti papildomų lėšų. Turime greitai imtis sprendimų, nes mūsų lyderiams reikia poilsio“, – sakė rusas.

Nesunku nuspėti, kad tas „Uniks“ dominantis lietuvis yra Mantas Kalnietis, kadangi jis vienintelis mūsų tautietis, galintis žaisti pajėgioje Eurolygoje.

Maža to, Italijos žiniasklaida antradienį rašė, kad Milano „Emporio Armani“ nėra patenkinta Lietuvos rinktinės įžaidėjo žaidimu. Praėjusio savaitgalio Italijos lygos susitikime Jasminas Repeša parodė, kad nėra patenkintas M.Kalniečiu, kai jam skyrė vos 3 žaidimo minutes.

Antradienį Eurolygos dvikovoje su Vitorijos „Baskonia“ lietuvis rungtyniavo 19 minučių, bet pelnė tik 5 taškus ir surinko tik 5 naudingumo balus.

„Dizaineriai“ pernai Kauno „Žalgiriui“ už krepšininką sumokėjo 250 tūkstančių eurų išpirką ir pačiam atletui negaili 45 tūkstančių eurų mėnesinio atlygio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.