EUROLYGA 2023

Aidas iš Donato Motiejūno ir „Rockets“ derybų nieko gero nežada

Donatas Motiejūnas iki lapkričio 23 dienos turėtų priimti sprendimą, ar sutikti su „Houston Rockets“ pasiūlymu, kuris per metus jam garantuotų 7 milijonus JAV dolerių. JAV sporto žiniasklaidos galiūnas ESPN yra paskelbęs, kad „Rockets“ patenkino D.Motiejūno norą ir pateikė šiam keleto metų sutartį, kurios sąlygos – daug geresnės nei kvalifikacinio pasiūlymo.

D.Motiejūnas.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
D.Motiejūnas.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2016, 7:47 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 11:14 AM

Tiesa, pasak ESPN, „Rockets“ lietuviui garantuoti nori tik vieną sezoną. Į šį „Rockets“ pasiūlymą D.Motiejūnas turi sureaguoti iki lapkričio 23 dienos.

Nuo lapkričio pradžios apie tai nebuvo jokių žinių. Nei krepšininkas, nei „Rockets“ klubas apie tai nekalbėjo, nors praėjusią savaitę komandos treneris Mike'as D'Antoni užsiminė apie lietuvį.

Tada jis pabrėžė, kad D.Motiejūnas „yra kažkur Kanadoje“ ir komanda turėtų jį „prigriebti“. Tokia buvo trenerio reakcija į klausimą apie visą komandos komplektaciją.

Tačiau sporto žurnalistas Calvinas Watkinsas pirmadienį paskelbė, kad derybos tarp klubo ir krepšininko tikrai vyksta.

„Rockets“ per pastarąsias keletą savaičių turėjo gerą diskusiją su D.Motiejūnu. Progreso nėra“, – tokią žinią socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė C.Watkinsas.

D.Motiejūnas su „Rockets“ susitarti mėgina nuo praėjusio sezono pabaigos. Lietuvis netgi atsisakė žaisti su Lietuvos rinktine Rio de Žaneiro olimpiadoje, nes tikėjosi, kad per vasarą kalbos pasistūmės į priekį, bet „Rockets“ sezoną pradėjo be jo.

D.Motiejūnas nenorėjo priimti kvalifikacinio pasiūlymo ir reikalavo geresnių sąlygų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.