EUROLYGA 2023

Dennisas Rodmanas prisivirė košės: blogiukas gali atsidurti už grotų

Dennisas Rodmanas per savo karjerą NBA garsėjo skandalais, jų neišvengė ir vėliau. Penkiskart NBA čempionas ne kartą lankėsi Šiaurės Korėjoje, aktyviai skatino palaikyti Donaldą Trumpą JAV prezidento rinkimuose.

D.Rodmanas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
D.Rodmanas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2016, 9:25 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 9:35 AM

Bet spalvingai save išreikšti mėgstant žvaigždė dabar gali atsidurti už grotų.

D.Rodmanui pareikšti kaltinimai dėl rimto nusikaltimo kelyje. Buvusiam sportininkui pareikšti kaltinimai dėl avarijos sukėlimo, važiuojant priešinga eismo puse.

Pirmadienį prokurorai pateikė baudžiamąją bylą dėl D.Rodmano liepos 20 dieną Pietų Kalifornijos greitkelyje sukeltos avarijos.

Prokurorai teigė, kad D.Rodmans visureigiu judėjo į Šiaurės pusę Pietų keliu ir taip privertė kitą automobilį sukti į skiriamąją sienelę.

D.Rodmano advokatas Paulas Meyeris teigė, kad incidentas įvyko prastai pažymėtoje kelio atkarpoje. Esą sportininkas siekė išsukti iš greitkelio. P.Meyeris pabrėžė, kad D.Rodmanas ištaisė savo klaidą ir nepalietė nė vieno automobilio, sustojo ir netgi pasikalbėjo su kitais vairuotojais.

D.Rodmanui taip pat pareikšti kaltinimai dėl skiriamosios juostos kirtimo bei galiojančio pažymėjimo neturėjimo. Jis taip pat policijai pateikė klaidingą informaciją.

Jeigu teismas nuspręs patenkinti prokurorų ieškinį, D.Rodmanui grės kalėjimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.