EUROLYGA 2023

„Šiaulių“ klubo vadovas kreipėsi į sirgalius: „Galime išgelbėti krepšinį“

Naujasis „Šiaulių“ krepšinio klubo prezidentas Mindaugas Žukauskas pakvietė visus „Šiaulių“ komandai neabejingus sirgalius telktis į vieningą kumštį.

Sirgaliai sulaukė "Šiaulių" klubo vadovo raginimo.<br>G.Šiupario nuotr.
Sirgaliai sulaukė "Šiaulių" klubo vadovo raginimo.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

bcsiauliai.lt

Dec 1, 2016, 3:51 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:21 AM

Lrytas.lt pateikia oficialių M.Žukausko kreipimąsi į sirgalius.

Į gimtojo miesto komandą, kurioje pats pradėjau profesionalo karjerą, atėjau labai sunkiu metu. „Šiaulių“ klubas buvo netekęs vieno pagrindinio rėmėjo, bet tikėjausi, kad bendromis jėgomis sugebėsime įveikti visas negandas. Juolab kad sulaukėme geranoriško palaikymo iš Šiaulių miesto politikų, verslininkų.

Per mėnesį sukūrėme planą, kaip pagerinti tiek komandos žaidimą, tiek finansinę padėtį. Tačiau nutiko tai, ko negalėjome numatyti nė vienas, – po pareigūnų surengtos operacijos ir mestų kaltinimų iš klubo pasitraukė generalinis rėmėjas.

Nenorėčiau komentuoti pažertų kaltinimų dėl neskaidriai naudotos rėmėjų paramos, nes tuo metu klube nedirbau. Be to, ir ilgamečiai komandos rėmėjai patikino, kad veikla buvo skaidri. Manau, atsakymą į šiuos klausimus subrandins laikas, todėl pirmiausia prašau Jūsų kantrybės.

Blogiausia, kad mes laiko laukti neturime – būtina kamšyti atsivėrusias didžiules finansines spragas. Dabar finansinė situacija yra stabilizuota, klubas žaidėjams ir darbuotojams nėra skolingas. Be to, iš rėmėjų pasitraukę kelininkai pažadėjo, kad padengs klubo finansinius įsipareigojimus bankams.

Tad galima pradėti viską nuo balto lapo. Tam reikalinga visų krepšiniui neabejingų šiauliečių parama. Todėl prašome visų sirgalių ateiti į mūsų rungtynes ir palaikyti mus, „Šiaulių“ krepšininkus. Kiekvienas nupirktas bilietas – Jūsų parama mūsų visų užaugintam legendiniam klubui.

Prisimenu, prieš kelerius metus į aklavietę buvo patekęs ir Kauno „Žalgiris“. Tada susitelkę kauniečiai parodė pavyzdį visiems – inicijavo ir išgelbėjo komandą nuo pražūties. Išlieku optimistas ir tikiu – „Šiaulių“ klubas irgi gali būti išgelbėtas. Tai priklauso nuo Jūsų visų.

Visus sekmadienį kviečiu rinktis į areną ir parodyti, koks svarbus miestui yra krepšinis. Per „Šiaulių“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ rungtynes bus surengta ir akcija „Žaislų lietus“ – kiekvienas galėsite padovanoti žaislų tiems vaikams, kurie jų neturi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.