EUROLYGA 2023

Su N. Bunke viešai apsižodžiavęs V. Dilys žino, kodėl nepasiekė aukštumų

Vilmantas Dilys pastaruoju metu garsėjo ne savo krepšinio gebėjimais.

V.Dilys pastaruoju metu garsėjo dėl skandalo su N.Bunke.<br>lrytas.lt montažas.
V.Dilys pastaruoju metu garsėjo dėl skandalo su N.Bunke.<br>lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

lkl.lt

Dec 1, 2016, 5:59 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:18 AM

V.Dilys kurį laiką susitikinėjo su pramogų pasaulio žvaigžde Natalija Bunke, tačiau poros santykiai baigėsi nelaimingai. Galiausiai visa Lietuva stebėjo vaizdo įrašą, kuriame į N.Bunkės namus įsiveržęs V.Dilys lauke degina gėles, o atlikėja pasakoja, kaip sportininkas naikino jos daiktus.

Vėliau V.Dilys socialiniame tinkle „Facebook“ labai aštriai pasisakė apie N.Bunkės gyvenimą ir sulaukė atsako. Atlikėja pasiūlė sportininkui „mažiau gerti“.

Ši dramatiška istorija yra garsesnė nei bet kokie V.Dilio pasiekimai krepšinyje, tačiau praeityje visi tikėjo, kad bus kitaip.

Kauno „Žalgiryje“ ir Vilniaus „Lietuvos ryte“ žaidęs krepšininkas buvo vadinamas vienu perspektyviausių Lietuvos žaidėjų, tačiau jo karjera pasuko kitu keliu.

Pats krepšininkas tiesiai šviesiai sakė, kad jam pateisinti lūkesčius sutrukdė sužvaigždėjimas.

Dabar 29 metų V.Dilys vilki Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ marškinėlius. Persikėlęs į vos 8 tūkstančius gyventojų turintį miestelį jis sako dėl to neliūdintis.

„Dar geriau, mažiau visokių pagundų. Daugiau laiko poilsiui. Čia viską turime, yra kur pavalgyti, sportuoti, visko užtenka“, – pasakojo puolėjas.

V.Dilys yra rungtyniavęs tiek „Žalgirio“, tiek „Lietuvos ryto“ ekipose, tačiau įsitvirtinti lygos granduose jam sutrukdė skirtingos priežastys. „Žalgiryje“ buvau per jaunas ir per kvailas, o Vilniuje gavau sunkią traumą ir beveik metus nežaidžiau“ , – atviravo krepšininkas.

208 centimetrų ūgio uteniškiui buvo prognozuojama puiki karjera, V.Dilys buvo laikomas vienu perspektyviausių šalies krepšininkų. Tačiau į jį dėtos viltys nepasiteisino. „Gal būdamas 17–18 metų buvau per daug užrietęs nosį“, – neslėpė V.Dilys.

Pasak krepšininko, tuo metu buvo žmonių, kurie bandė atverti akis, bet jis tokias kalbas nuleisdavo negirdomis. Visgi puolėjas sako, kad dar bandys pakilti į aukštesnį lygį.

Atvirame interviu V.Dilys taip pat papasakos apie krepšinio aistrą, pastaruoju metu kamavusias traumas ir tai, ką „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai veikia D.Low bute.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: oro balionui atsitrenkus į žemę, iš krepšio ėmė kristi žmonės