EUROLYGA 2023

Donato Motiejūno istorijoje iki taško dar toli: „Rockets“ ruošia atkirtį

Donatas Motiejūnas jau artimiausiu metu turėtų susitarti su „Brooklyn Nets“ komanda dėl sutarties ir pasirašyti ją, tačiau „Houston Rockets“ įdėmiai seka situaciją ir ketina kovoti dėl lietuvio.

D.Motiejūnas.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
D.Motiejūnas.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2016, 7:36 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:15 AM

D.Motiejūnas yra apribotasis laisvasis agentas, tad Hjustono komanda, kurioje jis praleido visą NBA karjerą, turės tris dienas, kad viršytų „Nets“ klubo lietuviui pateiktos sutarties vertę.

„Rockets“ generalinis direktorius Darylas Morey atskleidė, kad „Nets“ lietuviui siūlomos sąlygos vėliausiai turėtų paaiškėti penktadienį.

Pasak pranešimų, D.Motiejūnas Brukline jau perėjo medicininę patikrą ir „Nets“ vadovai liko patenkinti jos rezultatais.

„Esame dideli D.Motiejūno sirgaliai. Tikimės, kad turėsime jį komandoje. Tačiau kol nėra oficialių žinių, nežinome, kiek „Nets“ jam pasiūlys“, – sakė D.Morey.

D.Motiejūnas ilgai tarėsi su „Rockets“, tačiau klubo siūlytos sąlygos jo netenkindavo. Galiausiai jis nusprendė nepriimti paskutinio Hjustono ekipos pasiūlymo, pagal kurį būtų uždirbęs apie 7 milijonus JAV dolerių per metus, o antri sutarties metai būtų buvę negarantuoti.

„Tikimės, kad mums pavyks susitarti. Jis mums patinka kaip žaidėjas ir žmogus. D.Morey padarys viską, kas geriausia organizacijai. Bet iš mano pusės – būtų nuostabu jį turėti“, – sakė ir „Rockets“ treneris Mike'as D'Antoni.

„Rockets“ tikisi, kad krepšininkui „Nets“ nepasiūlys milžiniškos sumos, nors ir turi laisvus 17 milijonų JAV dolerių. D.Motiejūnas nuo sutarties pasirašymo metus negalės būti iškeistas į kitą komandą – todėl „Rockets“ viliasi, kad jo kaina kris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.